Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

croaziera Ploiesti-Craiova

08 Mar 2007, 17:23

sambata tre sa imi ridic masina din Ploiesti!
o sa ajung acolo cu trenul!
spunetzi-mi ruta cea mai buna spre Craiova! starea drumurilor etc....

08 Mar 2007, 17:52

Varianta Ploiesti - Targoviste - Gaesti ca sa iesi in autostrada... e de ocolit!

08 Mar 2007, 18:00

Asa cum a spus si Cip, Ploiesti - Targoviste - Gaesti este un drum infect! Daca ai timp, poti sa incerci Ploiesti - Bucuresti - Pitesti (daca nu sunt plecat, poate bem un suc la OMV ca iti e in drum).
O alta varianta de ocolit este Ploiesti - Brasov (sau Predeal - Rasnov) - Pitesti pentru ca este, iarasi, un drum foarte prost.
Daca ai destul timp poti sa incerci Ploiesti - Brasov - Sibiu - Paltinis... si vezi ce gasesti acolo :D

08 Mar 2007, 18:20

$1 scrie:$2..
Daca ai destul timp poti sa incerci Ploiesti - Brasov - Sibiu - Paltinis... si vezi ce gasesti acolo :D

Subscriu... Ploiesti - Brasov - Sibiu - Paltinis ... apoi stii singurel sa ajungi la Craiova... daca aveam ceva timp te insoteam sa-mi vad si eu neamurile prin Craiova! :wink:

Ultima oara am fost pe la inceputul anului trecut parca...

08 Mar 2007, 18:49

daca totusi te decizi sa nu vii pe la Paltinis, eu as recomanda Ploiesti-Bucuresti(pe DN1)-Pitesti(pe autostrada)-Slatina-Craiova.

e mai lung, dar ai drumuri relativ ok de strabatut (sambata DN1 e destul de liber). In plus, se recomanda peste tot ca rodajul sa il faci in afara orasului ;)

08 Mar 2007, 19:13

Daca treci pe la Paltinis in wknd, vezi ca tb sa uzi masina! :D Cre' ca se intalneste lume din club p-acolo :D
Eu nu vin, deci nu voi beneficia de eventuala udatura :D

08 Mar 2007, 23:14

Drumul cel mai bun este Ploiesti-Buc.pe DN1-autostrada pana la Pitesti-Slatina-Craiova.Distanta este de aprox 300 km.Daca nu te descurci in Buc.sa-mi spui si-ti las nr.de tlf.pe PM si ne intalnim la intrare si te scot eu sau te ghidez prin tlf.

09 Mar 2007, 10:34

multumesc pentru sugestii!
varianta finala este ploiesti-bucuresti-pitesti-slatina-craiova
sunt indicatoare care sa ma ghideze pe centura bucurestiului sau ceva care sa iese direct in autostrada?
ff-ghia-136 da-mi un pm cu nr de tel al tau, valabil si pentru zvony! :!:

09 Mar 2007, 11:56

Zvony e la Paltinis!!

09 Mar 2007, 12:40

$1 scrie:$2vony e la Paltinis!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
OMV-ul ala unde e?
seria masinii este> WF04XXWPD47K06758 :lol:
GATAAAAAA DIMINEATZA AM PLECAT SPRE PLOIESTI!!!!!
REVIN MAINE-SEARA CU POZEEEEEE!!!

09 Mar 2007, 20:20

OMV-ul este la Pitesti in capatul autostrazii in intersectia unde o sa faci stanga spre Slatina dar este indicator.Ai primit PM-ul? Ti-am mai trimis nr.si prin 15 decembrie cand discutam despre Autoplus Craiova.Acum caut prin msg.sa vad daca-l am si eu pe al tau,dar tu mai trimite-l o data ca sa fim siguri.
Răspunde