Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Oglinzi cu reglaj manual la Focus 2 Ambiente

11 Mar 2007, 20:02

Am si eu o curiozitate si n-am gasit nici un topic pe tema asta.
In cazul in care optezi pentru cd cu 6 difuzoare la Focus ambiente, unde mai gasesc loc pentru reglajul manual al oglinzilor?
Din cate imi dau seama difuzoarele suplimentare din portierele fata sunt in acelasi loc unde ar trebui sa existe reglajul manual oglinzi... :?

11 Mar 2007, 23:05

Stai linistit ca asa am eu si nu e nici o problema. Sunt locuri diferite. N-am o poza acum sa iti explic, dar e loc, ba chiar sunt foarte la indemana.

12 Mar 2007, 11:41

La Focus2 Ambiente reglajul manual al oglinzilor se face din maneta situata in dreptul oglinzilor (prin miscare in plan vertical si orizontal). Oglinzile nu au incalzire electrica si nici reglaj electric al pozitiei.

13 Mar 2007, 15:43

Si mai am o nelamurire. Focus ambiente nu are nici un sistem audio in standard?
Ca vad in lista de preturi ca pentru casetofonul cu 2 difuzoare trebuie sa platesti 13 euro.
(Ma interesez pentru un prieten care are in planuri de viitor un Focus. :D

13 Mar 2007, 16:19

Standard Focus Ambiente vine cu radio-casetofon stereo, model R5000 C RDS EON, PTY, cod antifurt si doua difuzoare fata. Brosura cu dotari, optionale se poate descarca de la http://www.ford.ro
Anul trecut a fost o oferta la Focus TDCI 1.6 si 90 CP, avind incluse in pretul de baza CIP: aer conditionat manual, EBA, radio-CD R6000 cu comenzi pe volan si alte cateva mici dotari.

13 Mar 2007, 16:55

Multam. Am vazut acum pe pagina ford ca a aparut o noua lista de echipari.

13 Mar 2007, 16:59

in sfrasit au bagat aer conditionat in standard pt trend!!!
Răspunde