Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

se mai face inspectie tehnica la masini mai vechi de 25 ani?

12 Mar 2007, 18:16

un prieten a fost cu masina la itp zilele trecute, are o toyota din 83'. i-au zis ca e ultima inspectie care o mai face ca cica de anu asta masinile straine mai vechi de 25 de ani nu mai primesc verificarea!!!!!!!!!!!!!! asa ca pe urmatoarea n-o mai ia!!!!!fordu meu sierra meu e tot din 83'..i-am facut verificarea in august anu trecut.. asta inseamna ca din 2008 il duc la fiare vechi??? a auzit cineva de legea asta?

12 Mar 2007, 20:02

Eu nu cred asa ceva. Deocamdata nu exista lege care sa prevada ce ai scris tu. In acest moment legislatia noastra este in curs de aliniere cu cea europeana. Posibil ca pe viitor sa apara ceva de genul acesta dar e greu de crezut. In UE circula multe masini mai vechi de 25 de ani.

12 Mar 2007, 20:17

Ala care a spus asa ceva mananca rahat cu polonicu'. Nicaieri in Europa (unde restrictiile masinilor vechi sunt destul de multe) nu exista asa ceva.

12 Mar 2007, 21:44

In UK, tocami ca la masinile care au o anumita varsta se incadreaza in alte norme, mai relaxate la poluare etc....

12 Mar 2007, 22:26

asta ar fi ultima......(sa ne puna sa aruncam masinile mai vechi de 25 de ani).

12 Mar 2007, 22:29

nu se poate
exista automobile vechi care sunt bijuterii..sa ma despagubeasca pt granada....cer pe ea 5000 de euro+daune morale

12 Mar 2007, 23:22

$1 scrie:$2u se poate
exista automobile vechi care sunt bijuterii..sa ma despagubeasca pt granada....cer pe ea 5000 de euro+daune morale

Hmmm... imi cumpar si eu trei! Si apoi, cu 15.000 euro, schimb Foca :D

12 Mar 2007, 23:27

ufff. mi-ati luat o piatra de pe inima...cred ca aia sunt tampiti.oricum prietenul meu, cel caruia i-au spus asa ceva era hotarat azi sa-si dea toyota la remat. sper sa-l conving sa n-o faca..si alea sunt super masini..mi-a desfacut povestit ca schimbat o toba si cand a desfacut suruburile DE LA ARTICULATIE... care de obicei se schimba , se taie cu flexu.. etc,EIBINE, LA TOYOTA S-AU DESFACUT CU CHEIA FRUMOS...!!!LA MASINA DIN 83' ..SI LE-A PUS LA LOC .ACELEASI.
si o fi facand el sierra meu numa 50 de milioane , da n-o sa-l dau nici cand oi avea bani de c-max..

13 Mar 2007, 07:15

Pei va dati seama ca daca ar face asa ceva ar iesi cu miting de protest. cu AKM-uri cu care se va trage in geamurile guvernului...cum adica sa nu mai treaca Granada mea ITP-ul? Ii ia mam dracu' :evil: ! :D

13 Mar 2007, 09:39

La noi nu face nimeni asa ceva (ma refer la cele spuse de maximilian).....suntem prea dezbinati.
Ma mai uit pe site'uri de pe la unguri, cehi, englezi etc.....super intalniri ce au aia....in Canada (mi-a trimis fratimiu' niste poze si filmuletze de am inebunit) o parcare plina cu masini vechi super aranjate....muzica, accelerari, tonete cu mancare/sucuri etc..... nu-i deranja nimeni...la fel se intampla si prin europa....dar asta e ne-am nascut in tara nepotrivita :(
Bafta

13 Mar 2007, 11:31

Si daca am un Masserati din '64 .....valoare de piata doar 100.000 de coco.....ce au sunt tampiti, nu ma mai lasa sa circul cu el ?

13 Mar 2007, 12:16

Nu cred k e posibil asa ceva. In plus, cei care au masini vechi de colectie ar trebui sa aiba reduceri la RCA si plata impozitelor. Asa e de ex in Anglia

13 Mar 2007, 12:36

$1 scrie:$2u cred k e posibil asa ceva. In plus, cei care au masini vechi de colectie ar trebui sa aiba reduceri la RCA si plata impozitelor. Asa e de ex in Anglia

Of ce bine de ar fi asa
Dar pana acum nu s-a auzit nimic despre asa ceva.
Cine stie ce trebuie sa platesti ca sa nu iti radieze un automobil de epoca pe care il ti in curte?

13 Mar 2007, 14:31

zvonuri...

13 Mar 2007, 15:50

Eu am trecut ITP-ul asta toamna cu un Ford Cortina din 73 care l-a uimit pe ala de la ITP ce frane adevarate avea!!! ... Vorbe in vant....
Răspunde