Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

StarGate - SG1, Atlantis & related stuff

12 Feb 2010, 12:27

Salutare.
Da, sunt fan Stargate. Înrăit.

Tocmai am vazut pe internet asta:

Trebuie sa recunoastem ca tipul are talent...

Va provoc la discutii despre Stargate!
Sa faca un pas inainte cei care au urmarit cu indarjire seriile cu SG-1 si Atlantis + cele doua filme artistice!

Re: StarGate - SG1, Atlantis & related stuff

12 Feb 2010, 12:49

Am vizionat si detin toate sezoanele atat cele din SG-1 cat si cele din Atlantis plus cele 3 filme artistice si noua serie Universe adica 10 episoade... :D
Dintre toate cel mai reusit mi s-a parut SG-1, Atlantisul cu cele 5 sezoane a fost incitant la inceput dupa aceea a inceput sa bata pasul pe loc... iar in privinta noii serii Universe... fiasco total... au dat-o in balbaieli... Mai bine continuau cu SG-1 cu noua rasa "Ori" si cred ca era mult mai interesant...

12 Feb 2010, 13:11

...cea mai reusita "Poarta" e totusi in Universe, desi sunt de acord si cu ce a zis Florin.

12 Feb 2010, 22:41

Universe are cel mai mare potential dar pana acum a iesit cam aiurea sa speram ca o sa vedem multe in continuare. Am inteles ca revine in aprilie.

12 Feb 2010, 22:56

Daca erau macar jumatate din actorii care au jucat in SG-1... cred ca avea alt farmec si "Univers"... asa... cam lasa de dorit... :( o sa-l descarc in continuare si o sa-l vizionez intr-un tarziu...
Momentan mai bine ma uit la Batlestar Galactica si la Supernatural... :D

12 Feb 2010, 22:59

Am vazut si eu toate seriile SG1, mi se par absolut dementiale. La fel si filmele artistice.

In schimb am avut "nenorocul" sa vad primele 2 episoade din Universe si personal mi se pare o mizerie comparativ cu SG1 si chiar cu Atlantis. Personajele mi se par foarte foarte sterse, anonime, actori de 2 lei (la 1 minut dupa ce am terminat de vazut cele 2 episoade pilot nu reuseam sa imi aduc aminte cum le cheama pe personajele "principale" sau ce au ele mai "aparte") iar unele premize mi se par aberante (gen student american gras care rezolva o problema antica inclusa intr-un joc online...) De restul actiunii nu mai zic...

Astept jocul :D

12 Feb 2010, 23:47

@florin21 asa am zis si eu ca fac cu Battlestar Galactica, dar mai bine nu faceam... mi s-a parut destul de slab. Mai degraba Andromeda :), desi ambele sunt slabe...

sa vedem ce se mai intampla cu Universe, sper sa nu dezamageasca...

Stargate Universe: On break, returns: 2010-04-01

13 Feb 2010, 19:15

Hei, salutare fani Stargate!
Ma bucur sa vad atatia fani cu pasiuni comune Stargate & Ford! :D

Eu zic sa avem rabdare cu seria Universe; nu stiu cum a fost prima voastra perceptie cand ati vazut Atlantis, mie mi s-au parut o porcarie pe langa SG-1. Evident, acum nu mai cred asta... :D

Sa mai lasam cateva episoade din Universe sa-si arate "farmecele".

13 Feb 2010, 19:24

Slabe sanse...
Au facut o combinatie intre Stargate, Star Trek si Battlestar Galactica cu actori stersi...
Pustanul acela gras este de toata jena...
Mai bine isi pastrau nota de originalitate cu SG-1 si continuau mai departe cu el.

16 Feb 2010, 07:14

Sunt innebunit dupa filme SF dar serialul asta nu m-a atras in mod deosebit. Cel putin "Universe" mi s-a parut slab rau.

Inca astept sa-i vina cuiva ideea sa faca un film dupa Starcraft :D

17 Feb 2010, 13:52

Intradevar,filmul Starcraft ar fi o reusita!
numa bine!

15 Apr 2010, 15:52

si eu sunt fan SG-1 si SGA, dar asta nou de care spuneti Universe nu l-am vazut inca. se gaseste de "cumparat" la "magazinele" obisnuite? ;)

15 Apr 2010, 16:12

@martini:
daca zic ca da, ar insemna ca incurajez "achizitiile" respective.
daca zic ca nu, as minti.

;)
Răspunde