Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Upload Poze -- cum sa incarci poze pe alt sit---

25 Mar 2010, 10:04

Pentru ca am vazut in mai multe posturi/topicuri, ca sunt colegi care dintr-un motiv sau altu' nu pot uploada (incarca) pozele in posts, am sa prezint, un tutorial, despre cum sa incarci pozele pe un alt sit, si sa le postezi aici. Inainte de a incepe, trebuie retinut faptul ca indiferent de sit, metodele de incarcare sunt identice.
Deci, am o poza mai mare si nu pot sa o incarc pe sit, dar pot sa o atasez postului meu daca ii incarcata pe un alt server.
Incercam cu tinypic.com, serviciu gratuit: http://tinypic.com/

Avand imaginea salvata in PC, prodecam astfel dupa ce am accesat adresa sitului mentionat mai sus:

Imagine

1 --- selectam poza/imeginea/desenul pe care dorim sa-l incarcam.
2 --- trebuie sa fie selectat conform fiecarui tip de fisier, in cazul nostru, alegem image
3 --- apasam butonul UPLOAD dupa care asteptam.

Incarcarea pozei, depinde atat de viteza de upload, a fiecarui utilizator, cat si de cat este de mare poza, pe care o incarcam.

Cand imaginea a fost urcata pe situl tinypic, vom vedea urmatorul meniu:

Imagine

Din care vom selecta:
IMG Code for Forums & Message Boards

link care tyrebuie copiat aici astfe:
Cod:
$2

Si..cam asta-i tot..

Asa trebuie sa arate daca s-au urmat instructiunile:

Imagine

Re: Upload Poze -- cum sa incarci poze pe alt sit---

31 Mar 2010, 09:51

Voiam doar sa recomand si eu un site: http://imageshack.us/
Pasii sunt aceeasi, precum ai zis, iar rezultatul arata cam asa (asta cu link de thumbnail):
Imagine

31 Mar 2010, 10:28

parca merge mai bine tinypic-ul cand dai click pe poza. Imageshack-ul te duce la ei pe site, nu direct pe poza.

31 Mar 2010, 10:45

Daca vrei direct poza, pui link-ul pentru poza mare
Imagine.
Eu am pus thumbnail link pentru ca asa e mai mica dimensiunea pozei aici.
Ca sa fie gasit thread-ul mai usor, scriu aici: redimensionare poze, micsorare poze ca sa apara la cautari.

31 Mar 2010, 11:12

Nu stiu de ce insa mie imi deschide firefox-ul doua taburi (unul cu poza si cel cu site-ul) cand dau click pe ultima poza. Insa e o schimbare in bine din punctul de vedere al vitezei, tabul cu poza se incarca foarte repede.
Acum daca ar incepe lumea sa foloseasca metoda asta... Vad ca inca sunt persoane, mai ales pe aria comerciala care se plang ca nu pot uploada poze.

31 Mar 2010, 14:32

Asa si la mine FF, tot 2 taburi deschide. Ma rog.
O sugestie pentru moderator: eventual se poate pune in Regulamentul categoriei comercial la punctul 2, aliniatul 1 rules.php#rcc
un link catre subiectul acesta pentru o informare despre cum se pot uploada poze mai mari.
Sau eventual se poate adauga un link si aici viewtopic.php?f=29&t=44493, la Tutoriale, chiar daca nu e legat de tehnica.
Parerea mea.

31 Mar 2010, 19:09

Am pus acest tutorial (dupa cum spuneam mai sus) pentru ca la fel ca si colegul Zupp am observat ca sunt destui colegi care se plang ca nu pot uploada poze...
Ca sa nu se considere ca fac reclama la tinypic, va reamintesc ca mai sunt si alte situri, ca si:
Cod:
$2

cu aceleasi functii, doar ca necesita inregistrare.

Pentru colegii care au postat pana acum, va multumesc pentru aprecieri...
Răspunde