Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Portiera schimbata ? (poze)

30 Apr 2010, 13:36

Postez mai jost 2 poze ale aceleiasi masini (Ford Focus II, facelift). Din poze se observa clar (dupa ochiul meu 8-} ) ca portiera dreapta-fata ar fi fost schimbata cu toate ca proprietarul susine ca in realitate nu e asa. :-?? :-/ (discutia purtandu-se doar la telefon)

Uitati-va la partea de jos a portierei, unde este portiunea iesita in relief.

de mentionat faptul ca anuntul initial l-am gasit pe autovit, unde nu este nicio poza cu partea dreapta a masinii. Am cautat pe google dupa numarul de telefon si am gasit aceeasi masina de vanzare pe un alt site unde erau si poze cu partea dreapta. Anuntul respectiv era ceva mai vechi decat cel de pe autovit, mai mult de o luna. Pe deasupra si pozele se observa ca una este facuta iarna, iar cealalta mult mai recent.

Teoria mea: la primul anunt s-a scapat si a pus poza si cu portiera-problema, intre timp a schimbat-o cu una care arata identic si nu mai recunoaste acest lucru din motive lesne de inteles ($$$)
Fişiere ataşate
ff_d.jpg
ff_s.jpg
Partea stanga

Re: Portiera schimbata ? (poze)

30 Apr 2010, 15:51

Raspunsul e simplu: in prima poza are o usa de Focus prefacelift (a scos bandoul care era pe usa si a retusat cu chit), probabil pana a facut rost de usa noua :D .

01 Mai 2010, 14:59

Asta cred si eu. Oricum probabil va sustine contrariul pana in momentul in care ii voi pune pozele in fata (sau, mai stii, poate si atunci va sustine ca aia din poza nu e masina lui bla-bla..)

01 Mai 2010, 22:53

M-am uitat dupa niste poze cu FF2 pre-facelift si mi se pare ca si alea au nervura in partea de jos a portierei.
Răspunde