Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Mancarea din timpul alaptarii

07 Sep 2010, 15:20

Salutare.

Dupa cum stiti (uni dintre voi adica), de 4 luni am o fetita frumoasa si sanatoasa.
Din cauza ca inca mancam de la san trebuie sa avem grija ca mamica sa manance mai atent.

Din cauza interditiilor impuse de doctorita ,am ajuns sa nu stim ce sa mai mancam (mamica adica).

Nu avem voie rosii ca sunt acide, nu fasole ca ne da gaze, nu usturoi ca schimba gustul laptelui, nu miere ca e alergenica, nu fructe de padure sau fructe cu puf pe coaja ca iar sunt alergenice, nu muraturi, nu ciorba cu bors si tot asa.

Suntem disperati. Mamica a ajuns sa manance doar supe chioare, covrigi, paine prajita, unt, branza , ceai, cartofi natur , piept de pui si pulpe de pui facute la cuptor.Ma mir ca nu pierde laptele.

Stiu ca pe aici sunt niste parinti "proaspeti" si sigur sunt multi in situatia noastra. Mai avem prieteni cu 4 bebici. Si ei au aceeasi problema.
Hai sa facem o lista cu ce manca mamicile in timpul alaptarii.

Multumesc.
Fişiere ataşate
Clipboard01.jpg

Re: Mancarea din timpul alaptarii

07 Sep 2010, 15:44

Sa-ti traiasca si fetita si sotia!
Dar nu mai bine faceai un singur topic pentru toate problemele de alimentatie :) ?

07 Sep 2010, 16:07

Mersi.
Cele doua topicuri trateaza 2 cazuri diferite.
Nu am vrut sa le incurc pentru ca nu ne mai intelegeam.

08 Sep 2010, 06:39

Am avut aceeasi problema, si ne tot dadeam de ceasul mortii ce sa facem pana cand ne-am intrebat daca parintii nostri au facut la fel. Sau parintii lor...
Sotia mea a mancat orice i-a picat bine. Si n-a fost nicio problema niciodata...

Am doua fetite, gemene. Luna viitoare implinesc 5 ani :)

08 Sep 2010, 12:30

Si eu zic la fel...
Cand era fetita mica si mancase nevasta-mea ceva cu usturoi, sa vezi ce mirosea si ea (prin lapte s-a transmis mirosul, probabil si gustul). Dar nu a facut nazuri. :D
Răspunde