Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Trimit Microcat 2007 + TIS

16 Mai 2007, 13:28

Datorita cererii foarte mari a acestor programe in ClubFord ma gandeam sa fac un sistem asemanator cu cel al autocolantelor.

Cele 2 programe au impreuna 2.5 GB. Adica 1 DVD sau 4 CD-uri. As prefera sa trimit DVD-uri , dar daca nu dispuneti de unitate optica DVD, trimit si CD-uri. La pret nu m-am gandit inca.

As prefera de asemenea ca acest DVD sa se multiplice si sa se ofere fizic pe la intruniri, pentru a minimaliza efortul de a obtine acest program si riscul la care ma expun :) .

Astept si parerea moderatorilor. Daca nu se accepta o astfel de actiune, rog stergerea acestui mesaj si voi continua discutiile pe mesaje private.

Numai bine!

16 Mai 2007, 14:43

Ideea este foarte buna, dar riscul e mare. Mai bine fa 4 arhive si pune-le undeva, sa le putem citi. Eu am incercat download de pe ftp si nu mi-a mers, cotizez daca e nevoie.

16 Mai 2007, 14:56

Pe acest site nu se pot oferi spre vanzare sau comercializare softuri licentiate ca urmare topicul se inchide
Cu Stima
Subiect închis