ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
12 Sep 2010, 18:16
Cine stie despre ele,preturi,firme care le comercializeaza,randamente,daca are cineva.Astept mai multe informatii.
Daca ai fi cautat, cu siguranta ai fi gasit...
Ia uite aici: viewtopic.php?p=528905#p528905
13 Sep 2010, 18:34
Este vorba de Panouri care se monteaza pe perete-tavan,alimentate la reteaua electrica cu emisie de unde in infrarosu.Ele nu degaja caldura , doar o emisie de infrarosii care incalzesc obiectele din jur acestea la randul lor incalzind atmosfera.Aceasta este explicatia "gasita " pe anumite site-uri .Daca exista cineva care le-a vazut, are montat asa ceva ,cat de fiabile-rentabile sunt..Multumesc.
13 Sep 2010, 20:54
am eu
mi se pare ca vin pe 2 filiere: coreeana si ruseasca ... mai multe stie taicamiu, trebe sa il intreb
mai stiu ca sunt de tip "folie" de latime 60 si 90 cm
13 Sep 2010, 20:58
consum?multumit de ele?vezi ce mai afli.multumesc
13 Sep 2010, 21:00
sunt montate intr-o casa in care inca nu locuiesc, deci nu stiu nimic de functioarea lor in real life
la teste s-au comportat bine

cind mai aflu detalii, revin
13 Sep 2010, 21:04
OK.Mai astept pareri .
13 Sep 2010, 22:35
Pareri care te asteapta si aici:
viewtopic.php?p=731257#p731257 P.S. Eu cred ca sunt mai multe decat ai strans intr-o zi asteptand...
14 Sep 2010, 16:37
Da ,ok,am citit si rascitit tot topicul,ma intereseaza cei ce au achizitionat asa ceva,care le au in functiune,nu pareri ale vanzatorilor,am gasit site-uri destule cu reclame.
26 Noi 2013, 15:29
Eu am panouri radiante la tara. Isi merita bani din punctul meu de vedere. Am in in toata casa inclusive baie si holuri. Factura pe iarna trecut a venit relative bine dar nu a fost decat caldura au mai fost si altele. La mine e foarte cald mai ales ca ajut cu o soba mare care inclalzeste tot parterul si chiar holul de la etaj
26 Noi 2013, 23:19
Pana acum doar pareri legate de bani, insa de sanatate nimic.
Pe scurt; daca stau mai mult de 10-15 minute in dreptul unui astfel de panou ma i-a durerea de cap, iar asa ceva la mine e foarte rar.
27 Noi 2013, 14:51
yo n-am probleme, am sa ii intreb si pe restul din familie si apoi revin cu raspuns legat de probleme de sanatate
27 Noi 2013, 19:40
eu doar ma incing foarte tare
27 Noi 2013, 20:03
parerea mea e ca sunt o mare prostie.colegul care zice de durere de cap stie el ce spune.sunt daunatoare pentru sanatate ,e la fel ca si cum ai sta intr-un post de transformare(lucrez in domeniul electric)consuma destul de mult,se strica termostatele acelea,eu unu nu as monta asa ceva la mine acasa.daca vrei musai incalzire pe curent si ai trifazic opteaza pentru o centrala si calorifere.daca se alege cea de puterea necesara consumul o sa fie mai mic decat in cazul panourilor radiante si nu se compara una cu alta