Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Concediu in Croatia

18 Mai 2007, 11:30

A fost cineva?
In iulie vrem sa mergem 9 persoane (6 adulti si 3 copii), cu doua masini, cautam un apartament mare/casa/vila de inchiriat pe malul marii (asupra statiunii inca nu ne-am hotarit).Din auzite, drumurile sint exceptionale, insa platesti taxe la tot pasul (taxa de tunel, taxa de autostrada, etc).
Daca exista printre stimabilii coforumisti cineva care a fost pe meleagurile respective si poate sa-mi sugereze vreo idee, o adresa, un numar de telefon, orice, de la o unitate de cazare unde a fost multumit de servicii, i-as fi recunoscator si gata sa-i ofer pe loc o bere virtuala rece (asa cum glumeau in urma cu citeva luni unii dintre noi :D ).

18 Mai 2007, 17:38

Am fost eu in peninsula Istria in orasul cu nume urat. E foarte frumoasa Croatia, are peisaje minunate, merita vazuta. Si orasul respectiv merita vazut Drumurile sunt bune si nu au existat probleme.
Ultima oară modificat de BogdanF pe 19 Mai 2007, 21:12, modificat de 3 ori în total.

19 Mai 2007, 11:14

incearca si insula Vis, nu o sa iti para rau.

Re: Concediu in Croatia

20 Mai 2007, 11:51

Croatia e o tara minunata pentru vacantele de vara . Sunt peste 5000 de km de coasta, deci va fi o alegere grea .

Calea cea mai usoara (asa cred eu) este : Arad-Szeged-Baja-Mohacs-Udvar/Dubosevica(granita H-HR)-Osjiek-Slavonski Brod-Zagreb-Rjeka ....
Pentru informatii accesati : http://www.hak.hr/ .
Drumurile sunt OK din toate punctele de vedere (fara gropi, fara restrictii aiurea dar cu politie prezenta ) . Se platesc autostrazile , podurile si tunelurile mai mari, dar in comparatie cu I sau F preturile sunt rezonabile . De asemenea costa ceva daca mergeti pe insule cu ferryboat-ul .

Pentru cazare cel mai simplu ar fi sa apelati la un touroperator gen Tui sau Dertour, sau a faceti rezervare prin internet . Am fost de trei ori prin Tui (in Croatia) si nu am avut niciodata motive sa ne plingem .
In general, fiecare localitate turistica sau ansamblu de hoteluri are site, deci exista informatii din belsug. Pentru plecare puteti incepe de aici : http://www.croatia.hr/ .
Răspunde