Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Care, cat a castigat/pierdut la bursa??

24 Mai 2007, 01:47

are careva bani la bursa? se pierde? se castiga? m-ar interesa deoarece as vrea sa investesc si eu cativa banuti la bursa.mersi pt raspunsuri.

24 Mai 2007, 09:04

dap eu.
si si si
am pe messenger accelasi id ca si aici, stdanm
intra si vorbim mai pe larg daca vrei

24 Mai 2007, 10:52

si eu vreau sa ma bag..dar mai astept un pic ;)

24 Mai 2007, 12:48

ofiterule, ce astepti ? :)

24 Mai 2007, 14:29

niste informatii evident :)

am prieteni care lucreaza in domeniu...deocamdata e cam riscant..eu joc pe marketmaker.ro sa imi fac mana...si vreau sa spun ca daca erau bani adevarati la mijloc ma cam frigeam...

24 Mai 2007, 15:24

cum pot face sa ma joc si eu acolo ? vad ca mi cere user si parola..

24 Mai 2007, 15:30

Incearca aceasta adresa:

http://www.marketmaker.ro/ (cu www. in fata)

si vezi ca sunt acolo toate informatiile necesare...

24 Mai 2007, 16:53

iti faci user...dureaza 30 de secunde..

24 Mai 2007, 17:24

oho, am rezolvat :) mersi ..

24 Mai 2007, 19:24

eu mi-am facut mai multe si testez diverse actiuni...din pacate singurele instrumente cu care te poti juca sunt actiunile de categoria I de la BVB. Ar fi fost frumos sa am si celelalte categorii plus macare categoria I de la Rasdaq...dar de o joaca merge si asa. Am bagt in actiuni cu lichiditate mare pentru investitii pe termen scurt si am luat si ceva pe termen lung...spre exemplu amluat SNP cand erau jos de tot si acum astept sa creasca. Cel mai bine m-am scos cu SIF3 pe termne scurt...dar dupa cate vezi...ca sa simti ceva si sa nu dai banii aiurea iti trebuie o suma maricica. Eu de aia mai astept...cand o sa am o informatie sigura o sa ma arunc..pana atunci nu am bani de irosit.

24 Mai 2007, 22:18

Eu joc la bursa. Nu e de intrat acum. Piata e la maxime si cam sunt asteptate corectii.

Va recomand http://www.forumbursier.ro
Răspunde