Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Un posesor de ford focus fffffffff fericit !!!!!!!!

28 Dec 2010, 19:53

Salutare fratilorb , sunt ffff fericit pentru ca astazi am reusit si eu , dupa lupte seculare , sa inmatriculez masinuta din imagine FARA sa platesc nenorocita asta de taxa pe poluare cica.
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! <:-P <:-P =D> =D>

Re: Un posesor de ford focus fffffffff fericit !!!!!!!!

28 Dec 2010, 20:02

sa ne spui si noua cum ai reusit
ai dat statul in judecata?
cit a durat?

28 Dec 2010, 20:05

Felicitari si sa te bucuri de masinuta,dar cum de nu ai platit taxa ? ( boc stie )

28 Dec 2010, 20:53

nu as vrea sa iti stric bucuria, dar ce ai zice daca o sa o platesti? asa sa zicem cand platesti impozitul, de exemplu? zic si eu, nu poate fi adevarat... :-"

31 Dec 2010, 19:19

auzi eu zic sa te mai interesezi , si la impozit am platit 105 ron pe 6 luni asa ca .......................eu am inmatriculat fara taxa

31 Dec 2010, 20:26

zi omule secretul ?

01 Ian 2011, 01:16

$1 scrie:$2uzi eu zic sa te mai interesezi , si la impozit am platit 105 ron pe 6 luni asa ca .......................eu am inmatriculat fara taxa

sincer nu ma intereseaza, nici eu nu am platit-o dar nu ma laud. da impozitul mi se pare prea mare, eu am platit 70ron pe 1 an :D multe succese
Răspunde