Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Garantia Ford

07 Iun 2007, 20:44

S-a mai vorbit despre garantia Ford si se intrebau unii ce cuprinde aceasta. Putem pune aici scanarile de la ceea ce cuprinde aceasta. Intrebarea mea insa este urmatoarea:
Dupa 3 luni am fost si eu sa-mi iau certificatul de garantie. Nu m-am uitat la dealer pe el dar acas am observat ca pe el scrie ca garantia oferita este de 18 luni, nu de 4 ani asa cum stiam.
Ce trebuie sa fac? Ma duc peste ei?

Am facut niste scanari la cartea de garantie dar nu sunt prea clare. Le pun asa?

07 Iun 2007, 20:54

Eu am primit de la dealer un card Ford Support, si un mic document pe care scria Garantia Extinsa Ford.

Mi-a zis ca Ford, de fapt, da doar 2 ani de garantie, ceilalti 2 ani in plus ii da Romcar(importator). Si asa rezulta cei 4 ani.

In cazul in care nu ai primit asa ceva eu zic sa ii bati la cap. Eu am primit abia dupa 3 luni.

07 Iun 2007, 21:39

Te cauta cei de la care ai cumparat-o... In momentul in care se emite cardul Ford Suport te cheama sa ti-l dea.

08 Iun 2007, 05:15

eu am 6 luni indata....si tot nu am certiful de garantie.... :) am sa`l cer cand merg la revizie!

Re: Garantia Ford

08 Iun 2007, 13:22

acum 2 sapt m-au kemat sa imi dea cardul ala de grantie!
nu am avut timp sa citesc ce scrie pe acolo..... dar domnisoara de acolo mi s-a exprimat>cceva asemanator "garantie doar pentru piesele cu defect din fabrica" :?

08 Iun 2007, 15:03

Pai nu exact asta este garantia???
Răspunde