Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Help Traseu Bragadiru- H. Fundeni!

08 Iun 2007, 15:07

duminica tre sa ajung la spitalul Fundeni, o sa intru in Bucuresti dinspre com. Bragadiru.
Va rog sa imi spuneti ce traseu sa urmez, chiar mai ocolitor, dar fara strazi in constructie!
Multumesc anticipat!

08 Iun 2007, 16:11

Ai PM de la mine. Poate aranjam ceva :D

08 Iun 2007, 19:21

$1 scrie:$2i PM de la mine. Poate aranjam ceva :D

10x oricum!
mi-am facut un traseu! va rog sa-mi ziceti daca vreo strada din cele ce urmeaza trebuie ocolita din "anumite" motive>
Sos. Alexandriei, Rahovei, G. Cosbuc, Regina Maria, B-dul Unirii, B-dul Decebal, B-dul Basarabia, Sos. Morarilor, Sos. Fundeni!

08 Iun 2007, 20:01

e ok traseul ales de tine. atentie la iesirea din morarilor ca e cam balamuc pe acolo si apoi la intrarea in sos colentina. vezi ca la spital se poate ajunge fie lasind masina pe fundeni si intrind pe jos inauntru, fie din sos fundeni pe stradute (str balotului si apoi la dreapta pe str sportului) ori din sos colentina la dreapta pe str sportului la capatul troleibuzului. se poate intra cu masina in spital, este o taxa de 1,5 RON si gasesti in spatele corpului principal o parcare pe pietris destul de mare.
Răspunde