Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

se cauta webdesigner !

12 Apr 2011, 21:19

Salutare,
Am nevoie de ajutorul vostru. Mi-am facut o trupa de biciclisti si vrem sa ne constituim intr-o asociatie (ptr a putea beneficia de sponsorizari, autorizari, etc).
Avem oamenii, avem planurile, urmeaza sa vina echipamentul. Asa ca avem nevoie de un logo. Cum niciunul dintre noi nu prea le avem cu calculatoreala, va rog sa ma ajutati! Ca sa stimi despre ce e vorba: Echipa se numeste Jet Power Team. Si ne vom da cu bicicleta si vom alerga si vom face poate alte chestii. Deci logoul nu e obligatoriu sa fie legat de un sport. Pe echipament o sa apara dictonul : Festina Lente!
Eu ma gandeam ca ar da bine o broasca testoasa si un scris JEt Power Team, sau nush... ceva.... dragut.

Nu pot sa va dau bani ptr asta, ca sa fim clari, constituirea unei asociatii e destul de costisitoare, ca sa nu mai vb de echipamentul profi ptr ciclism.

Dar va promit ca veti avea locul vostru pe pagina noastra de internet si suntem deschisi la orice viitoare colaborari!

Daca se gaseste vreo inima buna, il rog sa imi dea de stire: 0742.864.719 / YM: dan_nookie ; gtalk:daniel.lacusta

Re: se cauta webdesigner !

13 Apr 2011, 10:17

Am o poza, am si textul, cine le pune unul peste celalalt? :)
Răspunde