Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Cate puncte de penalizare aveti?

27 Iul 2007, 13:00

Salutare tuturor,

Invitatia mea este sa ne declaram intamplarile (nefericite) din trafic ce s-au soldat cu amenzi/puncte de penalizare si cuantumul acestora.

Eu...in ultimii 50.000 km (adica in ultimele 11 luni) am acumulat doar 8 puncte de penalizare (2 radare) si sunt fericit ca in octombrie mi se "prescriu" cele 6 care constituie grosul.

Pe alea 6 le-am luat pe un DN din judetul Vaslui unde am fost prins cu 132 km/h. Norocul meu a fost ca nu am fost prins mai devreme pt ca aveam viteza de croaziera de 150km/h si-mi zburau "plasticul" pe loc.
De atunci mi-am luat detector radar (Cobra) si pot sa stea ei si in tufisuri ca nu ma mai prind cu asa viteza incat sa ma penalizeze cu 6 puncte :lol:

27 Iul 2007, 13:12

eu am avut tot 6.....87km/h la grozavesti....vrummmmm...dar am scapat de ele

27 Iul 2007, 13:39

95km/h + depasire pe banda continua pe pod in Brasov = 6 puncte + 170RON doar pentru radar.
Pt depasire m-au iertat ca in fata mea mergea unul fara faruri si avea avariile puse.

27 Iul 2007, 13:51

Asta ar terbui sa fie POLL cu 0 puncte, 0-6 puncte si tot asa
EU NU AM PUNCTE! Sau nu m-a anuntat nimeni!! :lol:

27 Iul 2007, 14:20

nici eu nu am :)
si nici nu am avut :P

27 Iul 2007, 14:21

0 puncte acumulate in 10.000 Km. :)

27 Iul 2007, 14:54

M-am gandit si la sondaj...insa pe o scara tip interval...ar fi iesit prea multe optiuni...asa ca am preferat varianta nominala :)

27 Iul 2007, 15:02

Fain de voi cei din Bacau ca ati scapat fara puncte pentru ca de fiecare data cand merg spre Iasi - cu treburi pe acolo - imi bipaie detectorul de-mi zboara creierii din cap :) la cate radare am intalnit prin judet si mai cu seama in comunele limitrofe.

Dar probabil ca voi fiind de acolo stiti locurile si v-ati adaptat ca orice "supravietuitor" :)

Fara a incinta in vreun fel la un "razboi verbal" Bacau-Iasi... (si aici ii rog pe toti sa se abtina de la comentarii colaterale)...cei din IASI au frica radarelor si politistilor bacauani (cica-s rai de tot).

Doar parerea unuia care bate tara in lung si-n lat...si care intra in contact cu MULTA lume :)

No offence!

27 Iul 2007, 15:15

$1 scrie:$2o offence!

None taken!

Asa e.. bacauanii sunt scarbosi... insa Nemtenii depasesc orice limita!

Zi-mi daca te-ai intalnit cu radarul ala pus pe Dacia veche de 100 ani!??!
Si mai au unul pus..dar e radar vechi... de bipaie detectorul de 2 ori si zici ca e alarma falsa si la 300 m te opreste politia :evil: (seful a luat unul... :D )

Am venit de la Suceava... limite de 70 in localitati... civilizat nu alta.. cand am intrat in Neamt si in Bacau mi-am dat cu tesla... limita de 50 km/h ..tu-le casa-n cur de ordinari...

PS: Bacaul va avea 62 sau 63 camere!!! 2 sunt deja montate in intersectie la TIC-TAC!!!!

27 Iul 2007, 16:47

3 pct, in urma sexului anal cu Meganu din fata :(

De radare nu ma pling ca 995 isi face treaba cu brio ;)

Claudiu, vezi ca punctele nu se anuleaza pe rind ci la 6 luni de la ultima contraventie ;)
Socoteste 6 luni de la ultimul punct luat si abia atunci scapi de toate ;) daca nu aduni altele intre timp :)

27 Iul 2007, 16:51

Paul eu stiam ca punctele se anuleaza la 6 luni de la data contraventiei. Altfel spus daca azi am 2 pct peste 6 luni ele se anuleaza, chiar daca intre timp mai acumulez 12 puncte (in perioada asta de 6 luni)!

27 Iul 2007, 17:03

niet, tre sa ai 6 luni de cazier curat ;)

27 Iul 2007, 17:06

Eu am 2 puncte de penalizare pt un radar in februarie. M-a prins cu 71 dar m-a taxat numai pt 70 k era nenea garcea in toane bune :)

27 Iul 2007, 17:14

Va rog sa nu va luati de nemteni...ca eu sunt de pe acolo :)
astea cu radarul sunt peste tot...de ex fac 1 data pe luna bucuresti - piatra neamt si de la iesirea din bucuresti pana la bacau stau baietii ascunsi dupa caruta, peco, pititi...zici ca se joaca de v-ati ascunselea cu soferii..
Ramai masca ce le debiteaza creierul si asa mic si nedezvoltat de la bashca!

27 Iul 2007, 17:32

$1 scrie:$2iet, tre sa ai 6 luni de cazier curat ;)

Paul, si eu stiu la fel, se face suma punctelor pe ultimele 6 luni (penalitatile mai vechi de 6 luni se anuleaza automat)... Altfel este absurda regula: socoteste ca la fiecare 4-6 luni mai adaugi 2-3-6p (o nimica toata) - asta inseamna ca in x luni cu siguranta iti va salta carnetul pentru ca ai fost constant... :lol:

27 Iul 2007, 17:35

daca faci asta inseamna ca esti perseverent si se vad imbunatatiri in condus asa ca da-i bataie

27 Iul 2007, 18:29

nici eu n-am avut si nu am puncte...pe vremea cand luam radare, nu exista sistemul asta cu puncte...
deci, deocamdata, sunt curat, sau n-au ajuns inca instiintarile pe-acasa... :shock: :)

27 Iul 2007, 18:56

Momentan nu am puncte, dar in ultimele 4zile am impresia ca am avut doua sedinte foto, prima cu un radar fix, a doua cu un radar pe o masina, dar care nu opreste in trafic. In urmatoarea luna stau cu emotii cand vine postasul.
Despre puncte: fiecare punct se anuleaza la 6luni de la primirea contraventiei, indiferent daca mai incasezi sau nu altele. Conteaza numai ce ai adunat in ultimele 6 luni. Exemplu: daca la fiecare 3 luni aduni 3 puncte, poti sa o tii asa toata viata.
Daca totusi se fac cele 15 puncte, suporti cele 3 luni de penalizare, iar apoi o sa fii iarasi la 0 puncte.

27 Iul 2007, 18:59

zvony....si masina a iesit bine in poza...are cu ce se lauda?
Stai linistit ca si eu am fost la brasov si am trecut pe langa radarele fixe si nu am tinut cont de ele si nu am primit nimic...si drumul l-am facut in mai

27 Iul 2007, 19:17

$1 scrie:$2vony....si masina a iesit bine in poza...are cu ce se lauda?
Stai linistit ca si eu am fost la brasov si am trecut pe langa radarele fixe si nu am tinut cont de ele si nu am primit nimic...si drumul l-am facut in mai

Eu tocmai am platit una din februarie, deci nu-ti fa iluzii ...

27 Iul 2007, 19:39

da....niste zdrente astia....trece vremea si apoi iti trimite amenda ca sa te oftice...sa zici ca ai scapat dar dupa 6 luni 1 an ...zbang amenda

27 Iul 2007, 23:35

ianuarie,februarie,martie si aprilie cate 2 puncte in fiecare luna , total 8 puncte luate cu tot cu detector dar la camerele de pe dn1 ca pe cei din tufisuri ii descopar la timp

27 Iul 2007, 23:37

$1 scrie:$2a....niste zdrente astia....trece vremea si apoi iti trimite amenda ca sa te oftice...sa zici ca ai scapat dar dupa 6 luni 1 an ...zbang amenda

niciodata nu o sa primesti o amenda dupa 6 luni pentru ca dc nenea politistul nu iti trimite amenda in maxim 6 luni aceea amenda se prescrie
bafta

28 Iul 2007, 09:43

Mie nu-mi place sa adun puncte...asa am 0 puncte :D ,dar de fiecare data am scapat de radar la mustata,cea mai tare a fost cand am mers cu 150km/h in zona limitata la 60km/h(pe soseaua borsului,oradenii stiu de ce) :oops: .

28 Iul 2007, 12:27

Nu am adunat nici o amenda in ultimii 6 ani !
Ma consider foarte norocos fiindca nu am fost tocmai corect de multe ori. :oops:
Multumesc pe calea aceasta detectorului meu de radar :P . :mrgreen:

29 Iul 2007, 02:23

Ma "mindresc" si eu cu 4 puncte, "achizitionate" de curind, ma intorceam din Bulgaria din concediu, intr-o localitate din judetul Brasov am depasit trecind linia continua o Dacie care dormea in drum.Eram in virful dealului, jos astepta Politia pitita in spatele unor copaci, foarte strategic pusa sa prinda cit mai multi grabiti ca si mine.Tras pe dreapta, explicat curcanilor ca vin de la drum lung si mai am mult pina acasa, ca tara ca Romania nu mai exista, unde 80% din drum trece prin localitati si trebuie sa mergi ca melcul, cerut scuze pentru contraventie.M-au inteles, mi-au lasat si permisul si mi-au trecut in procesul verbal ca nu am purtat centura si nu am avut farurile aprinse.Nu le-am dat nici o spaga, nici nu le-am dat de inteles ca le las ceva.Au fost ok, am ramas doar cu o amenda de 78 lei.Citeodata merge si cu vorba buna!

29 Iul 2007, 02:34

intrebare pt cunoscatori
soferul x loveste masina y in parcare(infunda usor o portiera) cate puncete primeste si exista sansa sa ramana fara plastic?

29 Iul 2007, 10:28

Ma mandresc ca pana acum am luat doar o amenda de parcare aiurea (toate cele 50 de masini erau parcate in spic si semnul arata parcare langa bordura). Doar ca nu mi-a venit si acasa, doar am primit hartia aia in geam. Si asta acum aproape 1 an. In rest 0 amenzi, 0 puncte de penalizare de cand sunt sofer pe drumurile patriei :P

P.S. limita in localitatile amintite mai sus nu e 70, e 60 legala. Adica 69 ca sa nu pupi radarul :D

29 Iul 2007, 11:14

de cand e limita in localitati 69?
nu e 50+9?

29 Iul 2007, 11:56

:lol: "cate puncte am?" :lol: buna intrebare :lol: :lol:
daca limita este de 50, amenzile o sa curga de la 62-->>>, am vazut eu in tabelul militianului cand am dat in radar, parca asa era> 62-81=2 puncte, 81-101=4 puncte, 101-->>>suspendare!
Răspunde