Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Colante Club Ford pentru Ford-urile "Vintage". Pro

30 Iul 2007, 02:23

As dori sa apelez la Maddogul in privinta aceasta, ma gandesc pentru cei care au masini cu vechime mai mare de 10 ani. Ar exista amatori? Evident design-ul nu e batut in cuie, ma gandesc doar ca idee.
Feel free to show feedback. Nu, nu este discriminatoriu pentru Forduletele noi, doar ceva mai special pentru frumusetile (sau urateniile) restaurate sau doar intr-o stare foarte buna... :D
Fişiere ataşate
Club Ford vintage small.jpg
(71.86 KiB) Descărcat de 213 ori

30 Iul 2007, 22:32

de acord :D
eu cumpar unul:P

31 Iul 2007, 00:44

Beton ideea. Eu ma duc cu poza la un shop de prin cluj care face autocolante si il fac.

31 Iul 2007, 02:14

Eu propun sa facem totul organizat, eventual sa printeze Maddogul acolo unde sunt facute si astea uzuale, sa fie macar aceleasi dimensiuni.
Eventual sa facem o lista organizata.

Dar daca nu suntem organizati sau suntem prea putini, propun macar sa cadem de acord asupra unor dimensiuni standardizate, sa nu aiba max colantul mai mic/mare decat al meu sau altceva de genul asta :)

31 Iul 2007, 20:14

Da, dar uite ce incet merge treaba. Eu m-am abonat de vreo 3 ori la colantele alea obisnuite, am dat adresa, dar degeaba ... Si uite, acum merg prin tara si as vrea un autocolant de asta cu VIntage ...

31 Iul 2007, 21:46

autonero, unde este shop in cj care face stickere? ma intereseaza sa-mi fac ceva...

02 Aug 2007, 01:18

Iti zic dupa ce vad si eu pe unde e, ca acum am umblat aiurea dupa ceva piulite :P

02 Aug 2007, 01:46

Referitor la colante
@ autonero imi pare rau pt tine dar nu o sa ajunga la tine colante daca nu dai si adresa
Uite lista in care te-ai inscris si cine a trimis si cine nu adresa:
1. aannyy 1A
2. FordFIESTA 1B
3. soryn 1A

5.Autonero 1A 1B
6. MIHAI. 2A
7. alen 2A
Respectiv 1,3 , 7 au trimis adresele si au colante
So???????? Si 2 la mana nu stiu la ce te-ai abonat tu fiindca la mine apari pe o singura lista
PS abonamente inca nu am scos :D
Referitor la colant si mi eimi pare o idee beeeton
Am sa o pun in practica cat de curand
Cu Stima

02 Aug 2007, 13:16

Pai atunci cred ca tre sa bagam o lista si cu astea vintage :D
Răspunde