ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Nu conteaza cele 100 de locuri , oricum am stabilit ca membrii fondatori vor fi mult mai putini, pt a evita prea multa birocratie. Dupa aia, restul se vor inscrie dupa dorinta, fara numar, fara numar...
Iar cat despre asociatie, va trimit pe capu' lu maddogu de la care astept vreo 2 ultime acte, sper ca ultime...
PS parca tot erati stresati ca expira decizia aia, si acum v-ati dat pe tolaneala ? (stiu ei cu cine vb).
S-a discutat in 2 data trecuta, Adispan si subsemnatul... in discutie ai intrat si tu Cornel ... (indirect - am inteles ca pe la tine au trecut sau trec niste acte).
Sper din tot sufletul ca la mini - intalnirea din 6-7 august sa pot redeschide subiectul...poate apar Maddogul, Cornel, Officer, Ionutz..si ai sunt cei care au fost implicati de la inceput, scuze daca am omis din voi....
Se pare ca e expirata folosirea siglei FORD, dar cica se rezolva repede reinnoirea ei...
super tare faza cu lista....s-au adunat 100, lista s-a inchis, a fost dat unu afara , s-a deschis din nou, sa inchis din nou... ca acu sa nu mai conteze
chiar daca nu in acte, da macar pe forum tre sa ne gandim la ceva ptr disponibilitatea de care au dat doavada....