Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

ce se mai aude cu asociatia ?

30 Iul 2007, 18:07

ce se mai aude cu asociatia ?
am gasit acest topic inchis....http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t= ... start=0.... :cry:

as fi vrut sa ma inscriu si eu, dar se pare ca m-am trezit prea tarziu, s-au completat cele 100 de locuri...

30 Iul 2007, 18:12

Nu conteaza cele 100 de locuri , oricum am stabilit ca membrii fondatori vor fi mult mai putini, pt a evita prea multa birocratie. Dupa aia, restul se vor inscrie dupa dorinta, fara numar, fara numar... :mrgreen:

Iar cat despre asociatie, va trimit pe capu' lu maddogu :P de la care astept vreo 2 ultime acte, sper ca ultime...

PS parca tot erati stresati ca expira decizia aia, si acum v-ati dat pe tolaneala ? (stiu ei cu cine vb).

30 Iul 2007, 19:15

S-a discutat in 2 data trecuta, Adispan si subsemnatul... in discutie ai intrat si tu Cornel ... (indirect - am inteles ca pe la tine au trecut sau trec niste acte).

Sper din tot sufletul ca la mini - intalnirea din 6-7 august sa pot redeschide subiectul...poate apar Maddogul, Cornel, Officer, Ionutz..si ai sunt cei care au fost implicati de la inceput, scuze daca am omis din voi....

Se pare ca e expirata folosirea siglei FORD, dar cica se rezolva repede reinnoirea ei...

30 Iul 2007, 20:36

nu aia e expirata :) ci rezervarea denumirii asociatiei

30 Iul 2007, 20:56

$1 scrie:$2u aia e expirata :) ci rezervarea denumirii asociatiei

SCUZATI..bausem o bere... :oops:

30 Iul 2007, 21:30

deci nu primi alcolisti in asociatie
doar daca vrei sa ajungi pe la aprovizioanre

30 Iul 2007, 21:45

super tare faza cu lista....s-au adunat 100, lista s-a inchis, a fost dat unu afara , s-a deschis din nou, sa inchis din nou... ca acu sa nu mai conteze :)

chiar daca nu in acte, da macar pe forum tre sa ne gandim la ceva ptr disponibilitatea de care au dat doavada....

30 Iul 2007, 22:00

DECI??? Care este statusul? Pana unde am ajuns?
Răspunde