Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Campanie marketing noua televiziune de stiri RTV

10 Noi 2011, 10:40

Salut. Dupa cum probabil ati aflat Realitatea Tv s-a desprins in doua televiziuni.
Mai concret a mai aparut o televiziune de stiri numita RTV. Mai multe detalii gasiti pe http://www.rtv.net
Eu lucrand de 6 ani la Realitatea am ales noua televiziune RTV.

Ideea este ca aceasta isi face o campanie de promovare (cu premii) in care noi angajatii invitam cat mai multe persoane, cunostiinte, rude, etc sa se uite la RTV pentru ca NOI DAM STIREA EXACTA.

Pentru asta eu trebuie trebuie sa fac un tabel (nume, prenume, localitate, telefon si retea de cablu) cu cei care au aflat de la mine de RTV.

Cei care doresc sa ma ajute ii rog sa-mi trimita datele pe PM, iar daca vor fi contactati de cineva de la RTV sa spuna ca au aflat de noua televiziune RTV de la Catalin Bojan, neaparat, altfel tabelul meu nu va mai fi valabil. Asa ca va cer seriozitate maxima.

P.S. Imi trebuie aceste date cat mai urgent.

P.S. 2 Daca regulamentul CF nu permite acest topic rog un moderator sa-l stearga.

Multumesc anticipat!

Re: Campanie marketing noua televiziune de stiri RTV

10 Noi 2011, 11:07

Am uitat sa precizez, datele voastre nu vor fi folosite in alte scopuri ci doar pentru a proba ca eu v-am spus ce este RTV si prin sondaj potentialii telespectatori vor primii premii pentru fidelitatea lor.

11 Noi 2011, 10:52

nuuu, probabil ca imi vei face un credit pe numele meu, eventual si ceva abonamente de telefonie mobila ca tot a aparut acum iphone 4S.

mare atentie cui dati datele voastre pesonale !!!

11 Noi 2011, 10:58

Ai mare dreptate!
Eu cred ca in baza numarului de telefon si a retelei de cablu la care esti abonat se pot face credite doar la Banca Mondiala... =))

11 Noi 2011, 13:08

Daaa...
Gata mi-am facut datoria, am trimis tabelul astazi. Multumesc mult celor care au avut incredere sa-mi dea datele lor.
Răspunde