Pentru ca eu consider ca "liderii" acestei sectiuni se comporta abuziv si lipsit de respect, consider ca am dreptul la replica si astept o serie de explicatii din partea dumnealor.
Dupa cum se vede, alaturat, Komanadntu a considerat ca e corect sa-mi inchida topic-ul deschis in vedera continuarii discutiei.
mai exact
$1 scrie:$2In primul rand exista greseli ortografice in titlu. Despre religia crestinortoxa eu nu am auzit, si sigur nu sunt majoritari adeptii acestei religii pe forum. Siluirea limbii romane in mod repetat ne ofera niste indicii clare asupra interlocutorilor care vor avea parte de niste raspunsuri/argumente asa, mai pe intelesul lor sa zic.
In al doilea rand nu-mi amintesc vreun sondaj aici pe forum din care sa rezulte ca ar fi majoritari crestin-ortodocsii. Personal inclin sa cred ca ateii ar iesi la un eventual vot.
In al treilea rand, nu vad rostul acestui topic in conditiile in care a fost inchis unul pe aceeasi tema. Unde ai spus ca din partea ta poate fi inchis. Dar doar ca sa deschizi altul nou? Este o atitudine "adolescentina" ca sa fiu indulgent. Se va redeschide la un moment dat acela, daca initiatorul lui va crede de cuviinta.
Asadar il voi inchide pt a nu genera noi conflicte, pt ca am vazut ca este greu de purtat o discutie fara intepaturi de genul "sunteti praf".
Uite cum sta treaba,
dupa cum stii, titlul permite doar un numar de caractere, de acolo eroarea - dar sunt convins ca ai cunostinte legate de acest fenomen - si sincer, sunt un adept al scrierii si exprimarii corecte. De aceea sper sa faceti curatenie in intreg forumul.
Apoi, nu stiu cine iti permite tie sa faci afirmatii defaimatoare la adresa mea (sa nu-ti faci impresia ca nu sesisez subtilitatile din inscrierile tale). Scuteste-ma de ironii ieftine si de indulgentele tale. Nu e cazul sa ma iei in zeflemea!
Consider ca fiind un abuz de pozitie atat decizia ta, cat si a colegului Alen.
In mod cert, nici tu, nici el, nu sunteti in masura sa aruncati cu piatra.
Am asteptat exemple concrete de la el, si acum astept si de la tine, pentru a va sustine afirmatiile cu pricina - Alen a a considerat ca l-am jignit - astept deci sa vina cu argumente care sa sustina treaba asta;
iar tu spui ca am, cu
indulgenta, atitudine "adolescentina", pentru ca am considerat ca subiectul merita discutat in continuare. Nu mai spun ca sugerezi ca datorita titlului vor intra sa discute toti retarzii...
Astept deci, public, pe forum, sa-mi explici de unde excesul asta de putere din partea voastra si, mai ales, de ce considerati ca voi sunteti indreptatiti sa jigniti interlocutorii pe forum.
Mai exact, cum iti permiti sa vorbesti asa cu mine? Nici macar nu ma cunosti !
Iar treaba ai cu "sunteti praf" e chiar asa de greu de luat asa cum este? Ca pe o gluma? Nu ai vazut ca e urmata de niste iconuri sugestive?
Deci, ca sa recapitulam
- avceti chestii concrete, va rog sa le prezentati, si daca aveti dreptate, promit sa nu mai intru pe forumul asta;
- nu exista date concrete - astept sa va prezentati scuzele de rigoare si sa va recunoasteti abuzurile.