Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Schimbare talon

08 Aug 2007, 15:35

Mi-am modificat buletinul, cu toate bucuriile care vor deriva din asta. Ştie cineva cât durează acum schimbarea talonului? Că am nevoie în continuare de maşină. Acum un an a durat vreo 7 zile. Dacă se schimbă doar adresa, trebuie duse şi numerele?

Permisul unde se mai schimbă? (Bucureşti, desigur.)

08 Aug 2007, 16:00

permisu se schima in udriste - vezi ca au program si sambata dimineata si e mai liber; fal acuma, vara, ca e lejer de tot

08 Aug 2007, 17:42

Dar de ce vrei sa schimbi talonul ????????
Eu cand mi-am schimbat buletinul mi-am schimbat doar permisul si am intrebat la inmatriculari daca e vreo problema ca am alta adresa in talon si mi-au raspuns " nu prea e " asa ca am mai economisit niste bani.

09 Aug 2007, 00:48

La talon sunt doar 30 de lei, deci nu este prea mult, faţă de 100 cât e permisul. O să-l schimb şi pe acela, dar mai încolo. Talonul maşinii vreau să-l schimb cât mai repede din cauză de taxe şi impozite, fiind sectoare diferite, administraţii financiare diferite, birocraţii diferite...
Răspunde