Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

sfaturi pt focus

22 Aug 2007, 14:41

Salutare! Doresc sa achizitionez un focus 1.6 tdci 90 hp si vroiam sa aflu si parerile voastre despre aceasta masina. Este bun motoru disel de pe focus? Am vazut ca pe motoru de 1.6 nu exista ESP si nici optional nu pot sa pun, este asta o problema? ar trebui sa ma orientez spre altceva? Pretul la oferta este de 13.500 euro CIP.
Va rog ajutati-ma cu un sfat sau o parere!
Multumesc! :)

Re: sfaturi pt focus

22 Aug 2007, 14:58

$1 scrie:$2alutare! Doresc sa achizitionez un focus 1.6 tdci 90 hp si vroiam sa aflu si parerile voastre despre aceasta masina. Este bun motoru disel de pe focus? Am vazut ca pe motoru de 1.6 nu exista ESP si nici optional nu pot sa pun, este asta o problema? ar trebui sa ma orientez spre altceva? Pretul la oferta este de 13.500 euro CIP.
Va rog ajutati-ma cu un sfat sau o parere!
Multumesc! :)

Motorul asta este foarte bun , un consum potrivit pt el , ESPul nu e o problema cred ca stii ca Focus rullz in curbe .Dane mai multe date despre dotari. E cumva Trend Collection?

22 Aug 2007, 17:42

da, este modelul trend collection, 5 usi hatchback, air bag sofer+pasager(frontal+lateral), ABS+EBD, geamuri electr fata, inchidere centr, frane discuri fata si tamburi spate :? , servo dir, franare servoasistata, radiocd 6000 rds (6 boxe) , clima, computer bord, faruri ceata ... cam astea ... sunt dotarile

22 Aug 2007, 19:13

e bun esp-ul, da' se poate trai si fara el; si io miam dorit faruri autoadaptive, da' merg si fara ele ... offf

22 Aug 2007, 22:21

Din ce am vazut in Configuratorul de pe ford.ro, se poate pune ESP pe Trend Collection, cu 441Euro fara tva. Tot acolo, pretul CIP ptr Trend Collection e 14,196EURO , dar este orientativ.

23 Aug 2007, 20:48

am facut azi comanda, dar am de asteptat vreo 2 luni ... :(
Multumesc mult pt. ajutor! :D

23 Aug 2007, 21:05

$1 scrie:$2m facut azi comanda, dar am de asteptat vreo 2 luni ... :(
Multumesc mult pt. ajutor! :D

Rabdare si tutun! Asteptare usoara iti urez :lol:

24 Aug 2007, 00:56

la cat te-a ajuns in total ?

bafta ..si cred ca ai facut o alegere buna !

24 Aug 2007, 01:52

a facut 14.000 euro CIP
Răspunde