Problema mea ar fi urmatoarea.
De 11 ani de zile sunt client "fidel" Orange daca pot spune asa. Adica am avut (si am) mereu cel putin 1 abonament la ei (la un moment dat aveam chiar 3, acum mai am 2

), le-am platit intotdeauna la zi, nu am avut restante, etc.
Acum 1 an de zile mi-am luat un smartphone de la ei, iar desteptul de la Orange shop mi-a recomandat sa imi iau un numar nou la ei ca o sa am nu stiu ce beneficii in plus, decat daca as face prelungire la abonamentul pe care il aveam deja la ei, urmand ca imediat dupa asta sa il reziliez pe cel vechi.
Buuun. Iau telefonul (Nokia N8), aveam o carteluta mai veche la ei (fost abonament in urma cu ani de zile), fac un nou contract cu Orange pe 2 ani de zile cu minute + trafic de net inclus, urmand ca ulterior sa fac cerere de reziliere a vechiului abonament si trecerea lui pe cartela prepay.
A doua zi sun la 411 - serv clienti orange si cer rezilierea vechiului abonament si trecerea lui pe cartela prepay. Nenea de la call center incepe cu vrajeala, ca nu e bine, ca ma costa mai mult, ca bla bla bla iar daca a vazut ca eu nu si nu, imi zice:
- "
Pai nu se mai poate face trecerea de la abonament la cartela prepay de la inceputul anului 2011 !!"
Pai zic:
- "
Si eu ce fac acum, ca tocmai m-a prostit ala al vostru de la orange ieri sa fac un abonament nou si ca pot sa il inchid pe cel vechi cand vreau!! Stau cu 2 abonamente acum pe veci???" -
"Asta e, ne pare rau... politica firmei. Nu se mai fac treceri de la abonament la cartela, ci doar invers" Deci daca era langa mine il impuscam pe dobitoc.
Problema e ca eu avand numarul de foarte mult timp in retea nu mi-am permis sa renunt la el, drept urmare l-am redus la cel mai mic abonament de la orange adica 2 euro de la 10 euro parca si m-au obligat inca o data sa prelungesc abonamentul cu inca 1 an. Deci nesimtiti pana la capat, chiar jigodii astia de la orange!!!
Intre timp am cautat pe net si am vazut ca nu sunt singurul prostit pe fata si ca mai sunt o gramada, uni au patit ca mine, altii au reclamat la protectia consumatorului si se pare ca au reusit sa-si pastreze numerele pe cartela, etc.
Acum 1 luna si ceva de zile iar iau legatura la 411 cu un tembel orange si ii spun ca am aflat ca se poate face trecerea la cartela si ma ia si asta ca si ceilalti ca nu e bine, ca e muuult mai scump pe cartela, ca trebuie reincarcata la fiecare 6o de zile cu nu stiu cat, ca nu se poate face trecere deoarece numarul meu e foarte vechi in retea, etc. iar eu i-am raspuns clar ca incepand cu 1 aprilie 2012 vreau sa imi rezilieze abonamentul si ca vreau sa imi pastrez numarul pe cartela.
Azi i-am sunat iar sa le aduc aminte si normal mi-au dat acelasi raspuns, cum ca nu se poate face trecerea. Le-am zis ca plec cu numarul in alta retea si a ramas ca pe data de 1 aprilie 2012 o sa primesc mesaj de la ei daca se poate sau nu face schimbarea.
Problema ar fi ca daca nu se face trecerea pana pe 30 martie, pe 1 aprilie ma trezesc cu dobitocii ca imi dau mesaj si ca imi inchid de tot abonamentul, pierd si numarul si nici nu mai am ce porta in alta retea, deoarece numarul va aparea ca inactiv.
Sincer eu nu vreau sa plec din Orange, dar nici nu vreau sa mai platesc inca un abonament degeaba. Vreau doar sa imi pastrez numarul si pentru asta sunt dispus sa plec din retea.
Asadar a reusit cineva sa isi pstreze numarul pe cartela, chiar se tin de cuvant astia sau doar vor sa ma pacaleasca de 1 aprilie.
Astept opiniile voastre urgent! Nu-i de gluma cu astia!
Stima.