Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

se schimba legislatia rutiera

24 Apr 2012, 14:43

La cererea politiei rutiere,permisele de conducere se vor schimba doar cu analizele medicale valabile,la mopede va fi necesar permis de conducere si nu se mai poate circula cu o masina inmatriculata in alta tara decat 90 de zile,cred ca sunt niste masuri bune,m-am saturat de toti care circula cu asigurari false,in special cei cu numere de bulgaria.

Re: se schimba legislatia rutiera

24 Apr 2012, 14:49

cred ca nu am postat unde trebuie,rog un moderator sa mute subiectul,
multumesc.

24 Apr 2012, 14:56

si cum ii identifici pe cei care au stat peste 90 zile?

24 Apr 2012, 15:55

parca vad ca se va elibera un fel de adeverinta cu data intrarii si va costa 5-10 ron si se va lua pe la vama ..ca rovigneta :)...nu ca ideea e rea :P

24 Apr 2012, 21:44

inca o lege de *&^$#$ .... in loc sa-si repare greseala facuta cu formula de calcul a taxei pentru inmatriculare, au bagat alta lege la fel de (*@^^#... Castigau mai mult daca incurajau inmatricularea in romania, in loc sa caute "pedepse"... da' deh! cretini pan' la capat...

24 Apr 2012, 22:02

$1 scrie:$2i cum ii identifici pe cei care au stat peste 90 zile?

Simplu: e vorba de 90 de zile de la incheierea contractului... :D

Pe de alta parte, e OK pentru masini cumparate. Unde este vorba de drept de utilizare, nu vad care este problema incheierii unui nou contract.

24 Apr 2012, 23:00

N'am nimic impotriva masinilor inmatriculate in .bg, insa trebuie sa recunoastem ca multi au profitat de aceasta portita si, pe langa faptul ca, voit sau nu, circula fara asigurare, multe din ele sunt intr'o stare tehnica slaba, iar soferii lor profita si sunt mai agresivi/incalca mai fara frica regulile de circulatie
Din cate am vazut insa, cica pe Antena 1 ar fi prezentat deja in seara asta alte portite de scapare pentru noua lege
Sunt insa curios cum va fi ea pusa in aplicare ...

LE: cum a zis si Mihai L, nu vad cum vor putea impiedica un sofer roman sa conduca o masina inmatriculata pe o firma/persoana din Bulgaria
Din ce au zis cei de la Pro TV, s'ar parea ca de fapt se vrea introducerea unei taxe noi pentru masinile inmatriculate in alta tara, dar care circula in .ro
Insa, asa cum zice si avocatul din reportaj, asta cam e abuz si nusht daca o sa tina ...

ELE: da, am urmarit si reportajul celor de la Antena 1. Chiar daca legea va trece, pana in septembrie oricum nu va intra in vigoare. Plus ca e destul de clar ... legea se va referi doar la cei care au masina inmatriculata in .bg, dar pe numele lor. Cei cu diverse forme de imputernicire nu vor fi afectati ... si cred ca din categoria asta fac parte ezac cei cu cazane. Cei care au masini mai rasarite (am vazut X-Type, X3, C-Class - chiar nu am inteles de ce nu au fost inmatriculate in .ro sau cumparate deja din tara) probabil vor fi vizati, ca e mai probabil ca masini cu o valoare mai mare sa fie cu proprietar in acte romanul
Răspunde