ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
16 Ian 2006, 14:44
Vin cu o propunere, sa mai facem un topic undeva pe forum cu titlul de mai sus in care sa "notom" toate smekeriile descoperite pana acuma, vezi computer de bord, restare km partiali, programare geamuri, si mai nou "dresarea" EEC-V etc.
Ultima oară modificat de
Zanga pe 07 Mar 2007, 00:09, modificat 1 dată în total.
22 Ian 2006, 19:55
Vroiam sa deschid un topic nou; propriu zis nu e vorba de nici o smecherie, dar, intrucat sunt greu de gasit, adica "Tricky"

, cred ca merge si aici !
Are cineva aceeasi chestie pentri TDCi-uri ?
23 Ian 2006, 01:13
un "trick" aflat de la o emisiune (cred ca de ProMotor e vorba, ma uit rar la tv si n-am fost foarte atent):
cand vreti sa dezaburiti parbrizul, coborati parasolarele; in pozitia coborat, ele redirijeaza jetul de aer(din duzele de pe bord) inapoi spre parbriz, ajutant la dezaburirea lui mai rapida
23 Ian 2006, 12:10
Shefu, o sa zici ca am ceva cu tine ca prea te contrazic peste tot

Te asigur ca te respect 100%, pe moshu asa de la Skoda, am boala.
Coborarea parasolarelor reproduce la scara mica punerea pe recirculare.

Ce credeti ca se intampla ?
Din combinatia aer exterior uscat sau umed, motor cald sau rece, temperatura exterioara mare sau mica, ploaie sau ger uscat, s-ar putea sa existe si efect favorabil dar e clar ca nu intotdeauna ! Ar trebui experiment ...
23 Ian 2006, 16:26
am experimentat eu azi dimineatza. no improvement at all! so....
23 Ian 2006, 16:37
Ma risc eu la o indicatie. Pe frig uscat si cu motorul cald, cand se parbrizul se abureste de la respiratia pasagerilor, e mai bine sa faci un "curent privat" ca o perdea in fata geamului. Iar imi aduc aminte ca n-am comandat "auxiliar heater" :eusa_wall:
01 Feb 2006, 00:49
Benzinar de 74 kw... asa... ala sunt eu. Si mai departe ? Ma uit in graficele alea mai ceva ca mata in calendar
07 Mai 2006, 17:05
$1 scrie:$2n "trick" aflat de la o emisiune (cred ca de ProMotor e vorba, ma uit rar la tv si n-am fost foarte atent):
cand vreti sa dezaburiti parbrizul, coborati parasolarele; in pozitia coborat, ele redirijeaza jetul de aer(din duzele de pe bord) inapoi spre parbriz, ajutant la dezaburirea lui mai rapida
Incercati cu aer conditionat, pe rece, daca aveti clima puneti pe 19 grade. Merge sigur! Este probat...
07 Mai 2006, 20:18
Ala e graficu de la dyno test. E vorba de curbele putere-cuplu la roata... e destul de simplu...vezi k are si o legenda
07 Mai 2006, 20:45
uitati aici niste grafice de putere/cuplu
14 Mai 2006, 00:46
1.6 tdci ... mai ai ? :Coucou11:
01 Sep 2006, 07:52
Ce parere aveti despre "deblocarea" afisajului digital prin nabigarea in meniul secret ?
Am gasit ceva informatii la
http://www.floodle.net/extra/ebayinfo/f ... splay.html
L-a testat cineva? functioneaza?
01 Sep 2006, 08:05
Mersi.
Interesant, am sa incerc si eu azi pe Fusion 1,4 TDCi
Sa tra'
17 Noi 2006, 14:01
Unde gasesc si eu un grafic precum cele de mai devreme, dar pentru 1.6 TDCI de 90CP? Ca e unul, dar pentru 110... Saru' mana!