In seara aceasta am luat parte la un eveniment care mi-a readus in memorie momente superbe din trecut. Si anume mi-am reamintit cu mare placere de inceputurile unuia dintre cele mai mari si unite forumuri, DaewooClub. In seara asta cronicarul nostru, care ne-a tinut in fiecare joi treji pana dimineata cu posturile sale, a lansat o carte in premiera. O carte a intalnirilor din parcare. E ceva unic, nou si extrem, dar extrem de haios si tampit

Titlul e extrem de simplu si sugestiv: "Joi seara, in parcare".
Daca vreti sa vedeti ce a fost acolo, dati pe TVR Cultural pe la 22:25 cand va fi emisiunea "Citeste cu mine!". Ar trebui sa tina 5 minutele. Oricum voi inregistra si voi urca pe net emisiunea, e un moment interesant si care ar trebui sa puna in miscare si celelalte forumuri. Zic bine? Poate suna a reclama, dar pentru mine si pentru multimea de oameni adunati in seara asta in spatele Polivalentei evenimentul in sine a fost ceva chiar emotionant. Bine, nu are sens sa va zic ca inca ma dor falcile de cat am ras cand autorul a citit un pasaj pentru TV si reporterita l-a dojenit ca "are cuvinte cam..."

"Incrucisate" i-am strigat noi din public

Nu stiu daca va da pasajul ala, dar io l-am filmat si e cracanator
Gata, ajunge! Seara buna! Sper sa nu va suparati pe mine pentru timpul ocupat
Later edit... Ne-au dat tzeapa

Se pare ca va fi maine, nu azi cum au zis initial...