Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Lansare de carte

13 Sep 2007, 23:26

In seara aceasta am luat parte la un eveniment care mi-a readus in memorie momente superbe din trecut. Si anume mi-am reamintit cu mare placere de inceputurile unuia dintre cele mai mari si unite forumuri, DaewooClub. In seara asta cronicarul nostru, care ne-a tinut in fiecare joi treji pana dimineata cu posturile sale, a lansat o carte in premiera. O carte a intalnirilor din parcare. E ceva unic, nou si extrem, dar extrem de haios si tampit :D Titlul e extrem de simplu si sugestiv: "Joi seara, in parcare".

Daca vreti sa vedeti ce a fost acolo, dati pe TVR Cultural pe la 22:25 cand va fi emisiunea "Citeste cu mine!". Ar trebui sa tina 5 minutele. Oricum voi inregistra si voi urca pe net emisiunea, e un moment interesant si care ar trebui sa puna in miscare si celelalte forumuri. Zic bine? Poate suna a reclama, dar pentru mine si pentru multimea de oameni adunati in seara asta in spatele Polivalentei evenimentul in sine a fost ceva chiar emotionant. Bine, nu are sens sa va zic ca inca ma dor falcile de cat am ras cand autorul a citit un pasaj pentru TV si reporterita l-a dojenit ca "are cuvinte cam..." :D "Incrucisate" i-am strigat noi din public :D Nu stiu daca va da pasajul ala, dar io l-am filmat si e cracanator :D

Gata, ajunge! Seara buna! Sper sa nu va suparati pe mine pentru timpul ocupat :oops:

Later edit... Ne-au dat tzeapa :D Se pare ca va fi maine, nu azi cum au zis initial...

14 Sep 2007, 00:55

am scapat emisunea dar daca ai inregistrat-o chiar sunt curios

14 Sep 2007, 01:17

Am editat mai sus, am stat degeaba, se pare ca maine seara o sa fie... Si mor de ciuda ca in loc sa fi ramas in multimea de vechi prieteni am venit ca vaca acasa sa trag emisiunea... Chiar ma oftic, pe bune... Pe unii nu-i mai vazusem de 2 ani... Am filmat eu un pic, sa vedem daca le pot urca.

14 Sep 2007, 01:30

pai daca nu poti sa la urci aici le pui pe youtube sau rapidshare si bagi linku ca ne descurcam noi... :D

14 Sep 2007, 01:31

Acum le urcam pe youtube :D Ideea e ca reportajul s-ar putea sa fie mai interesant pentru cei implicati direct, decat ce am filmat io, dar macar pasajul in care autorul citeste din carte poate ca merita atentie :D

14 Sep 2007, 17:44

link-ul unde este? sunt curioasa !

14 Sep 2007, 18:00

Pun aici exact cum am postat pe DaewooClub (dupa o pauza de peste 1 an...):

Un mic review foto-video, cu drag, de la mine. Multumesc, Adi, ai reusit sa ma readuci intr-un loc plin de amintiri placute!

Asa, intai o poza care, ea singura, exprima tot ce vreti voi :D

Imagine

Celelalte poze (scuzati calitatea, e de la emotii :D):

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

Si niste filmulete:

1. Obi_wan, nu mai folosi cuvinte "din alea" :D http://www.youtube.com/watch?v=mJmiV22Ms2A

2. citire cu intonatie... Publicul in extaz :D http://www.youtube.com/watch?v=HNncnIaec7Q

3. partea mai "oficiala" a lansarii: http://www.youtube.com/watch?v=Pa0akbxeV4k

Sa traiesti 1000 de ani fara reparatii, nenea Obi! Te pupa 1Q, sFortza sa fie cu tine :D
Răspunde