Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Suceveni am nevoie de ajutor !!!

21 Sep 2007, 15:41

Am o mare intrebare:

Cei care stau in Falticeni trebuie sa-si plateasca impozitul la masina in Suceava sau exista circa financiara in Falticeni? unde se inscrie si unde se radiaza o masina daca proprietarul e din falticeni?

Am nevoie urgent de informatiile astea, pe site-ul orasului falticeni nu am gasit detalii.

21 Sep 2007, 16:35

Am rugamintea sa raspundeti numai daca sunteti la subiect, multumesc.

21 Sep 2007, 17:30

Circa financiara e in Falticeni. Daca domiciliul proprietarului e in Falticeni, acolo plateste impozitul pe masina.
Inmatricularea, numerele si radierea se fac la Suceava, la Politia Rutiera judeteana.

21 Sep 2007, 17:35

am gisit un nr de tel .. cica impozitele se platesc la primaria din falticeni ( dar doar atat au stiut sa-mi zica).
nu ma intereseaza inmatricularea ci inscrierea sunt lucruri diferite.
Trebuie doar sa declare o masina la financiar sa plateasca impozitul pe 10 zile ( ca atat a fost in proprietatea lui).
Din cate am inteles de aici din bucuresti, poti sa radiezi o masina daca a fost inscrisa nu neaparat inmatriculata.

ca sa fiu mai explicita trebuie sa-mi dea un certificat de neurmariere fiscala. ( problema e delicata si nu prea stiu cum sa o rezolv ...)

21 Sep 2007, 17:37

Atunci doar la Falticeni se rezolva treaba asta. La Primarie ;)

21 Sep 2007, 17:39

macar daca ar sti cei de la telefon sa ma lamureasca sa nu ma duc degeaba acolo ... vroiam un simplu program al inspectorului financiar si nu au fost in stare sa mi-l spuna :(

Am aflat ce ma interesa mai mult si anume unde trebuie sa merg falticeni sau suceava, asa ca daca vreti puteti sa inchideti topicul, asta in cazul in care nu exista nimeni din falticeni care imi poate spune si mie programul de la taxe si impozite .

24 Sep 2007, 10:05

incerc eu sa aflu cate ceva...sa vad ce noroc ai...

24 Sep 2007, 13:04

multumesc anticipat!
Răspunde