ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
25 Sep 2007, 11:57
Am vazut acum vreo 2 zile un reportaj la stiri cum niste bikeri din Ungaria!?!?! au adus unor copii dintr-un sat sarac din Romania!?!?! rechizite pt noul an scolar.
Ma gandeam ca am putea organiza o iesire intr-o sambata sau duminica, alegem un sat (ca sunt destule prin tara asta) cu copii mai necajiti, si sa ii mai bucuram cu cate ceva (jucarii, paturi, hainutze care nu va mai trebuie)... Sunt sigur ca fiecare are cate ceva care il cam incurca prin casa. Ne si intalnim, facem si o plimbare si nu in ultimul rand si o fapta buna. Ce ziceti? Ne bagam? Eventual gasim un sat mai prin centrul tarii astfel incat sa poata veni daca vor si colegii nostri din alte orase.
Multumesc.
25 Sep 2007, 12:36
io ma bag, da we viitor
25 Sep 2007, 12:45
WE viitor suntem la Ford CSD - apoi SIAB.
25 Sep 2007, 12:56
in fine .. daca nu pot veni, dau cuiva coletul meu
25 Sep 2007, 13:03
pai n-a zis nimeni ca tre imediat. pana ne organizam, pana cautam prin casa ce avem de dat...
25 Sep 2007, 13:19
Mai eu am dat cam tot ce era de dat de genul acesta (haine si alte obiecte care nu le mai folosesc) la o biserica si la o scoala dintr-un orasel mai mic. Daca se organizeaza o asemenea actiune, eu sunt dispus sa contribui cu 100 RON. Nu stiu daca voi putea veni personal, dar trimit banii la cineva daca vreti.
25 Sep 2007, 13:24
Eventual daca se strang si bani, asa cum am vazut ca a propus colegul nostru, se pot cumpara ceva dulciuri. Astea niciodata nu rezista in casa cuiva asa incat sa nu mai ai ce face cu ele. Si nici nu raman mici...
25 Sep 2007, 13:37
Nu stiu daca niste oameni sarmani ar aprecia dulciurile...
25 Sep 2007, 13:41
$1 scrie:$2u stiu daca niste oameni sarmani ar aprecia dulciurile...
nu , dar niste copii sarmani le vor aprecia cu certitudine !
25 Sep 2007, 13:58
Da, de acord. Si, dupa e le termina? Tot frig o sa le fie, si tot foame... Asta era ideea...
25 Sep 2007, 14:01
cand va hotarati ma bag si eu, daca nu ajung va dau coletul, chiar am prin casa multe haine nepurtate pe care nu am cui sa le dau.
25 Sep 2007, 14:03
$1 scrie:$2a, de acord. Si, dupa e le termina? Tot frig o sa le fie, si tot foame... Asta era ideea...
Cunoastem aspectul acesta, cred ca multi dintre noi avem copii pe-acasa, dar la fel de bine stim cu totii ca unui copil daca nu primeste o jucarie si ceva dulce, orice, parca nu ii citesti aceeasi bucurie in ochi...
25 Sep 2007, 14:06
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a, de acord. Si, dupa e le termina? Tot frig o sa le fie, si tot foame... Asta era ideea...
Cunoastem aspectul acesta, cred ca multi dintre noi avem copii pe-acasa, dar la fel de bine stim cu totii ca unui copil daca nu primeste o jucarie si ceva dulce, orice, parca nu ii citesti aceeasi bucurie in ochi...
din pacate , orice le-am da , dupa un timp le va fi iarasi frig si foame ...ori problema asta nu o putem rezolva direct
25 Sep 2007, 14:13
Daca le dai haine, paturi, astea nu se consuma asa repede, ca sa le fie din nou frig...
25 Sep 2007, 14:16
In niciun caz nu am exclus haine, paturi si alte de-astea. Cu ele ar trebui inceput. Dar o punguta de bomboane nu cred ca strica, avand in vedere ca unii dintre noi ar putea da ceva banuti.
25 Sep 2007, 14:28
nu pe tine te-am corectat, ci pe catalin
25 Sep 2007, 15:40
$1 scrie:$2aca le dai haine, paturi, astea nu se consuma asa repede, ca sa le fie din nou frig...

corect !
orisicit , trebuiesc date produse nicidecum bani direct !
25 Sep 2007, 16:35
La revanzarea produselor se obtine un pret mai mic...
25 Sep 2007, 16:57
Excelenta idee!!! In urma cu o luna, cand cu inundatiile, chiar vorbeam cu sotia cum am putea face sa donam cate ceva amaratilor care au ramas fara nimic, carora le-a luat apa totul, inclusiv casele... Ca fiecare, si noi avem destule haine de-ale copilului, care i-au ramas mici, sau de-ale noastre, pe care nu le mai imbracam, dar care sunt inca bune. Daca se organizeaza ceva puteti conta si pe mine.
25 Sep 2007, 20:40
gata domne ma bag si eu nus dc mai am prin casa lucruri nefolositoare da ma bag si eu cu 100 lei
25 Sep 2007, 20:41
ramine sa stabilim cind plecam si de unde
stabilit voi bucurestiu k vine si provincia dupa voi,numa sa nu fiu de servici
26 Sep 2007, 18:05
Asteptam propuneri asupra locului unde vom descinde. Sate sarace sunt multe in Romania, se pare ca cele mai multe ar fi prin Moldova. Ma gandesc ca undeva pe la mijlocul lui octombrie sa se petreaca evenimentul, dar asa cum ne-am obisnuit deja, se va face un poll pe tema asta. Si a locatiei, bineinteles. De Paste, de Craciun si la inceperea anului scolar ii mai baga si pe ei cineva in seama, asa ca eu unul as opta pentru o data intre aceste sarbatori. Avand in vedere ca nu este usor de organizat asa ceva, cred ca ar trebui sa postam propunerile. Nu vreau sa para graba, dar va veni vremea urata... Eventual, nu stiu, zic si eu, poate e vreo comuna care implineste nu stiu cat ani de la atestare, ceva de genul asta... Si asa cum se infratesc mai nou cu diverse sate si orase de pe "afara", poate se infrateste cu ClubFord... Sau poate credeti ca ar dauna imaginii? Nu dati cu parul!!! Recunosc, din cand in cand am si idei stupide.
26 Sep 2007, 18:13
Am citit mai devreme in alta parte ceva despre sate din vaslui sau de langa tg. neamt... si in plus nu par a fi departe de centrul tarii (apropo de ce se sugera mai sus ca sa putem ajunge din toata tara)
26 Sep 2007, 18:18
$1 scrie:$2m citit mai devreme in alta parte ceva despre sate din vaslui sau de langa tg. neamt... si in plus nu par a fi departe de centrul tarii (apropo de ce se sugera mai sus ca sa putem ajunge din toata tara)
Pai sa poata ajunge daca doresc si alti colegi din alte orase, fara sa fie nevoiti sa "taie" toata tara. Sa "impartim" km ca sa zic asa...
26 Sep 2007, 23:10
am foarte multe de dat, haine pe care nu le mai port, de ale mele si foarte multe de ale nevestei, in fiecare an le strang intr-un sac si le arunc la gunoi...
daca se organizeaza o colecta si in Pitesti sau in zona puteti conta pe mine
PS : foarte buna initiativa !
27 Sep 2007, 03:22
Excelenta idee. De saptamana viitoare ma apuc sa adun diverse.
27 Sep 2007, 09:53
Tecuciul este intr-o situatie critica. Acum cateva saptamani a fost inundat "ochi".
E o idee...
Inainte de toate, trebuie luat legatura cu primariile din zonele in care se hotaraste sa se mearga...sa ai o situatie a ce se intampla acolo.
27 Sep 2007, 17:14
$1 scrie:$2ecuciul este intr-o situatie critica. Acum cateva saptamani a fost inundat "ochi".
E o idee...
Inainte de toate, trebuie luat legatura cu primariile din zonele in care se hotaraste sa se mearga...sa ai o situatie a ce se intampla acolo.
Intr-adevar, am citit si eu pe net acum ce e prin Tecuci. Nu-i bai, din partea mea, Tecuci sa fie. Este cineva care a mai organizat ceva asemanator, cu cine trebuie vorbit, e nevoie de vreo autorizatie, ceva? Ca in Romania e posibil orice, te trezesti ca te da unu pe la OPC ca nu e patura noua?!?! Rog stimatii mei colegi forumisti sa avansam un pic. Mai putem discuta pe tema aceasta si poimaine la Polivalenta, eventual si pe 6 oct la CSD... Am observat (cu bucurie) ca avem colegi care sunt dispusi sa ofere si bani. Stiti cum e... Pana ajung, pana se cumpara ceva de ei... Cred ca e ceva de munca, si cum toata lumea e f ocupata in zilele noastre (cu temei)...
Multumesc inca o data.
27 Sep 2007, 23:38
depinde de cand va organizati contribui si eu. Daca ajung in tara pana atunci trimit diverse, daca nu trimit ceva bani.
28 Sep 2007, 12:41
e super ideea. eu am facut parte dintr-un program de genul acesta, si nu cred ca va puteti imagina cata satisfactie iti poate da o asemenea fapta. nimic nu poate egala senzatia pe care o ai cind inmanezi ceva de trebuinta cuiva in "dificultate". nu stiu daca voi putea ajunge, dar "ma bag" si eu. daca nu pot ajunge, le dau cuiva care poate.