Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Confectii la pret de producator

26 Oct 2012, 13:58

Salutare... nu stiu daca mai exista un asemenea topic dar eu nu am gasit.
As avea nevoie de cateva informatii legate de Fabricile de Confectii din Romania.
De exemplu am auzit ca la Calarasi e fabrica Zara/
E adevarat? Pot sa cumpar si eu de la ei? daca da cum?
Am auzit pe cineva ca si-a luat un costim de acolo cu 300 ron si in zara e vreo 850. Merita o deplasare
(discutie auzita in metrou)
Ar fi interesant daca cei care sunt din alte orase si au detalii despre aceste lucruri sa le treaca aici si sa ne informeze pe noi toti cum am putea procura haine sau alte accesori de la fabrica.

Respect
Ultima oară modificat de Alen pe 16 Dec 2013, 14:31, modificat 1 dată în total.
Motiv: titlu mai semnificativ

Re: intrebari pentru cei din alte localitati decat bucuresti

30 Oct 2012, 17:58

imi raspund singur... fabrica de confectii din Calarasi - costum de la zara pret mall baneasa 940 ron..., l-am achizitionat cu 330 ron ....

30 Oct 2012, 18:46

link? :)

30 Oct 2012, 19:03

Secuiana, in TgSecuiesc, dar au magazin de desfacere acolo. Nu am vazut in alta parte (daca te ajuta Secuiana)

30 Oct 2012, 21:01

Banuiesc ca nu l'ai luat pe cale "oficiala" la 330, nu? Sau doar nu are eticheta de Zara?
In Mangalia este o fabrica de confectii care lucreaza doar ptr export. Si oficial nu vand. Dar neoficial ... :-"

30 Oct 2012, 21:16

andrei stii vorba PT BANI SI URSUL JOACA :D

31 Oct 2012, 00:26

totul legal cu bon fiscal .... pantaloni zara men - 80 ron
Are cusuta pe toata talia inscriptia zara men... nu are etichetele pe buzunar la sacou si etc....
alt pont au si magazin cu colectia veche la etaj.... sacou tot pt zara export din colectia 2011 25 ron bucata.... tot cu bon :)

31 Oct 2012, 01:37

E bine de stiut. Fiind totul legal, sunt sanse mari sa reziste ... oferta.

31 Oct 2012, 01:48

la mine urmeaza sa ma documentez de fabrica celor de la h&m care prin zona moldovei sa mai sparg niste bani si pe acolo :D

31 Oct 2012, 11:17

Laurentiu, ceva detalii despre denumirea/amplasarea fabricii din Calarasi? ce program au? Multumesc frumos!

31 Oct 2012, 16:51

joeBlack fabrica e langa gara din calarasi.... program nu stiu, catex calarasi parca se numeste fabrica :)

CATEX S.A.
Strada Eroilor, nr. 49
910071 - CALARASI
ROMANIA

Telefon: 5
+40 242 307 300;
+40 242 307 307;
Fax: 4
+40 242 313 704

E-mail: catex@catex.ro

Downloadeaza DVD de prezentare

Merit si eu o cola nu?:)
Astept feedback si de la ceilalti useri sa ne imbracam si noi mai ieftin :Ddar calitativ

31 Oct 2012, 17:05

Mai este o fabrica de confectii Barbati si in Alexandria/Teleorman, si preturile sunt tot fara comentarii. Si daca nu ma insel produc tot pentru H&M, iar preturile la costume nu sar de 350 lei.
bafta

31 Oct 2012, 21:06

Merci, Laur! ma gandeam ca s-ar putea sa fie Catex, ce o gasisem la o cautare rapida pe google, respectiv 'fabrica de confectii calarasi'. O sa sun pentru program.
Spor in continuare la cumparaturi! :)

06 Noi 2012, 22:50

Acum am gasit topicul. Din cite retin, programul magazinului de la Catex este 8-16, dar am sa trec miine sa vad exact. Am mai cumparat si eu haine de la ei .Totul e sa fii pe faza .Daca tot ajung pe-acolo, arunc o privire in magazin si revin cu noutati.

07 Noi 2012, 12:07

Pentru ce anume tre sa fii pe faza? Nu au tot timpul marfa sau difera calitatile?

08 Noi 2012, 11:06

au tot timpul dar mai sunt si reduceri la colectiile vechi, sau de exemplu pe 20 noiembrie am inteles ca se schimba colectia :)

13 Noi 2012, 01:00

pentru confectii din grupul Inditex (Zara, Bershka, PullandBear, etc) precum si H&M lucreaza si fabrica "Romanita" din Caracal...

16 Noi 2012, 10:23

Multumim Tzepi pentru Info, au magazin de desfacere acolo? ai idee de program ?

16 Noi 2012, 19:33

din ce stiam are magazin de desfacere, de program nu stiu nimic. trebuie dat un telefon...
Adresa Firmei:
Str. Vornicu Ureche, nr.2,
Caracal, Jud. Olt, România

Tel: +40 (0)24 9512923
Fax: +40 (0)24 9517005

E-mail: office@romanitasa.ro

10 Dec 2013, 19:33

Mai e deschisa fabrica de la Calarasi de care se vorbea mai sus ? Stie cineva ?

10 Dec 2013, 20:17

intradevar,fabricile de confectii de obicei au si magazin in incinta.asa acum vreo 2 ani era o fabrica la mine in oras elepi,sau ceva in genul,avea magazin ,in momentul de fata nu mai este cel putin nu aici.mare mi-a fost mirarea cand am gasit intr-un mall aproape de PISA in IT tricouri marca elepi fabricate in romania,si la pret concurau cu nike,armani,etc

10 Dec 2013, 22:41

De Zara auzisem si pe la Buzau zona aia.

Re: Confectii la pret de producator

28 Feb 2015, 22:40

Buna,

Am fost recent la un magazin Cavaliere si mi s-a spus ca toate costumele se fabrica la Calarasi. Stiti cumva daca este vorba de Catex sau este alta fabrica in Calarasi cu magazin de desfacere? As vrea sa merg acolo pentru a cauta un costum

Va multumesc

02 Mar 2015, 09:29

La Catex fac pentru mai multi. Daca ai drum in zona, chiar dedicat pt asa ceva nu o sa regreti. Au fost recent cativa colegi de-ai mei si s-au echipat bine de tot :D 3550 lei Costum Slim de la Zara.

La Urziceni pe centura -> directia Buzau - e un outlet D&G si multe altele. (Cam scumput pentru outlet dar merita vizitat daca aveti drum)

La Botosani -> am vazut costume pt Cavaliere

02 Mar 2015, 09:43

Iti multumesc pentru raspuns. Am sa trec Sambata pe la Catex in Calarasi si am sa va spun ce am gasit.

02 Mar 2015, 09:52

Vezi pe site ca au program scurt sambata. Eu am fost o singura data la ei, tot din auzite dar am plecat cu 2 costume, pantaloni, camasi, 5 sacouri etc.
Fratemiu a fost acum o luna si si-a luat o gramada de chestii office, le fel si sefu.
PS: vad ca au inceput sa bage si haine de femei, haine mai ok din pct de vedere al modelului.

App: Sus la etaj este un al magazin (din pacate inchis in weekend) unde au reduceri la colectia veche, de exemplu eu mi-am luat de acolo niste sacouri cu 25 de lei.

ATENTIE este un magazin de desfacere unde primesti bon, nu se poate achita cu cardul (cel putin atunci nu se putea cand am fost eu)
Răspunde