Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Cat sa cer pe aceasta masina???????

31 Ian 2013, 14:22

Salut all

am nevoie de parere voastra ca pasionati de marca ford, cunoscatori ai automobilelor ce poarta sigla FORD.

Vreau sa vand masina personala FORD FOCUS din 2008 si un nr de KM de 47.000 reali
pentru o detaliere a ceea ce contine masina am sa dau copy/paste din oferta de achizitie

MA INTERESEAZA SA STIU CAM CAT VA VALORA ACEASTA MASINA IN LUNA IULIE 2013 (NU O POT VINDE PANA ATUNCI PENTRU CA ESTE PE FIRMA SI NU SE AMORTIZEAZA TVA-ul)

pentru o detaliere a ceea ce contine masina am sa dau copy/paste din oferta de achizitie

NOUL FOCUS TREND 1.6TI-VCT 115HP 5 DR
VIN Number : WF0PXXGCDP8K09293

MOTOR Combustibil: Benzina Putere maxima: 115 CP
CUTIE DE VITEZE 5 MT
CULOARE CAROSERIE Moondust Silver Metallic / Ecrin Silver Ebony

1 ABS (Anti Lock Brake System) + EBD (Electronic Brake Distribution) + MBA (Mechanical Brake Assist) + ESP
2 Pachet Comfort 1: Aer conditionat automat cu reglare separata stanga/dreapta, consola centrala fata cu cotiera culisanta
3 Airbag-uri frontale, sofer si pasager, Airbag-uri perdea, Airbag-uri laterale
4 Bancheta spate rabatabila fractionat 60/40
5 Buzunare plasate pe spatarele scaunelor din fata
6 Centuri de siguranta fata cu prindere in 3 puncte si reglabile vertical
7 Coloana volan ajustabila axial si vertical
8 Compartiment bagaje iluminat
9 Computer de bord
10 Discuri frana fata/spate
11 Eleron de culoare neagra (3 si 5 usi)
12 EPATS (Passive Anti-Theft System) - imobilizator electric motor
13 Faruri cu halogen
14 Filtru de aer
15 Geamuri fata actionate electric + Geamuri spate actionate electric
16 Inchidere centralizata cu telecomanda
17 Inele ancorare marfa in portbagaj
18 Kit de interventie pana
19 Lumini pentru ceata - spate
20 Pachet Parbriz 9 (include parbriz incalzit cu scut termic, faruri de ceata, oglinda retrovizoare interioara heliomata, senzor de ploaie, spalator parbriz cu jet de apa incalzita, sistem follow me home)
21 Manere exterioare usi in culoarea caroseriei
22 Manere interioare usi de culoare argintie
23 Mocheta portbagaj
24 Oglinzi laterale reglabile electric si incalzite, cu semnalizator integrat
25 Priza suplimentara in portbagaj (doar pt wagon)
26 RadioCD cu 6 difuzoare si comenzi pe volan (acesta a fost schimbat cu Sistem navigatie + DVD +TV, EDT-6218)
27 Scaun pasager reglabil manual pe 2 directii
28 Scaun sofer reglabil manual pe 4 dierctii
29 Scaune fata incalzite
30 Servodirectie
31 Sistem alimentare fara buson
32 Sistem de franare servoasistat
33 Spoilere fata si spate in culoarea caroseriei
34 Stergator/spalator luneta (3usi, 5usi si wagon)
35 Suspensie standard
36 Tetiera centrala spate (4/5 usi si wagon)
37 Torpedou iluminat
38 Volan in 4 spite, cu insertii cromate
39 Pilot automat (include volan in 4 spite imbracat in piele)
40 Pachet fumatori
41 Roata de rezerva de dimensiuni normale

Cauciucuri de iarna set 4 + cauciucuri de vara
Masina este achizitionata de la Romcars Motors la 0 km.(ESTE PE FIRMA PT DEDUCERE TVA ... dar a fost condusa doar de mine)

Incidente
1. masina a avut 2 defecte de la fabricatie
- se auzea un zumzait in spate la casetofon - era de la ventilator care a fost schimbat in garantie
- la viteza de peste 100Km/h cand era pe pilot automat, la declupare turometrul statea in 100rot/min, dupa lungi teste si nebunii pe la romcar a fost schimbat tot bordul (cica defect de fabicatie)
2. in iarna trecuta 2011/2012 masina era parcata in fata BCR pe bulevardul Unirii langa ANL si din cauza bunilor vecini din zona pe masina a cazut de la etajul 8 zapada.
Avariile au fost: parbriz spart, capota putin ondulata, aripa stanga infundata, aparatoare oglida laterala sparta: Toate aceste reparatii au fost efectuate pe Casco la service-ul amicului meu din Focsani (Incoms Sercice Focsani). AM POZE FACUTE CU APARATUL PERSONAL PENTRU A DEMONSTRA VIITORULUI PROPRIETAR CA MASINA NU A FOST IMPLICATA IN ALT ACCIDENT

Toate reviziile sunt facute la Romcars Motors.

Masina este nefolosita din luna octombrie 2012. Sta in parcare si rugineste eu avand masina de serviciu (la ora actuala nici casco si nici asigurare nu mai are .. nevazand motivul pentru care sa le fac daca nu merg cu ea deloc)

Astept parerile voastre sincere

Multumesc
Dan

Re: Cat sa cer pe aceasta masina???????

31 Ian 2013, 14:34

Pune niste poze sa vedem despre ce este vorba ca asa din vorbe nu prea ne dam seama

31 Ian 2013, 14:53

eu as zice ca in jur de 7000 eur
se ia in seama ca masina are totusi 5 ani si a suferit avarii

31 Ian 2013, 17:11

Motorul asta e destul de rar la noi si te'ai putea baza pe asta cand stabilesti pretul, insa nu cred ca poti cere mai mult de 2-300 in plus fata de un 1.6 normal.
In momentul de fata pe autovit mai sunt 2 similare cu a ta, chiar si ca nr de kilometri. Pe una cere 8300, pe cealalta 7100. Realist, nu cred ca aia la 8300 se va vinde prea curand. Eu consider ca undeva la 6800-7000 euro poti lua pe ea, insa eu as cere in jur de 7300-7500 negociabil.
Eu in locul tau as merge macar o zi/saptamana cu masina, sa nu ma trezesc cand vine clientul ca nu merge vreo chestie

02 Feb 2013, 20:17

La cum merge economia, si avand in vedere ca nu e nici astra, nici golf, si nici pe motorina (adica ce se cauta cel mai mult in Romania), slabe sanse sa iei pe ea mai mult de 6000, maxim 6500e.

02 Feb 2013, 21:14

Eu zic ca face 7000, dar sa ceri 7500.
Fiind la prima mana o vinzi mai repede...
Piata e plina de samsari si de masini "ca noi" dar cu 3-4 proprietari anteriori.
Poti sa o vinzi inainte sa fie amortizata, intreaba un contabil, si daca un contabil ti-a spus ca nu poti inseamna ca e prost.
In orice caz trebuie sa ai grija la ce valoare pui pe factura la vanzare, avand in vedere TVA-ul.

02 Feb 2013, 22:25

Daca timbrul de mediu va ramane in forma actuala, posibil sa poata obtine cateva sute de euro in plus la vara decat acum
Răspunde