ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
01 Mar 2013, 00:01
Astazi am intrat in garajul unuia dintre bunicii mei...Am vazut ceva ce nu vazusem niciodata...Un Fiat 1100T.Era doar o caroserie goala cheala mancata de rugina si vai de ea.Motor si cutie pauza.Sincer batranica m-a captivat cu formele ei frumoase.Intrebarea este...Se merita reconditionata sau fier vechi?Are ceva cam multa tabla lipsa si ma gandesc ca nu o sa gasesc piese pentru ea...
01 Mar 2013, 00:13
T vine de la turbo?
01 Mar 2013, 09:33
Turbo nevoie:)) E dubita...nu avea nevoie de asa ceva
01 Mar 2013, 09:44
O reconditionare ca la carte necesita multa munca, timp, si mai ales o gramada de bani. Si dupa descriere, nu e vorba doar de cateva mii de euro. Mai departe, numai tu stii daca merita sau nu.
Piese se gasesc, asta ar fi ultima grija pe lista.
02 Mar 2013, 20:10
Am vazut-o mai bine...Am studiat ceva la ea...E un caz pierdut...In afara una in stare perfecta se da pe 9000...Dar nu am banii necesari sa o scot la valoarea asta.
21 Mar 2013, 15:05
Sfatul meu: Uit-o... Cauta una la fel dar in stare de fuctionare... E greu sa faci sa mearga o masina cu lipsuri multe...
22 Mar 2013, 19:56
Era uitata...Eu eram in dubii.Ori sa o vand ca un intreg unui pasionat pentru ca eu nu am timpul si banii necesari pentru asa ceva.Ori sa o tai cu flexu si sa o duc la fiare vechi.Am studiat la ea mult.Imi luam un scaun, imi aprindeam o tigare si stateam si o admiram.Si imi dadeam seama ca e prea cauza pierduta ca sa o mai salvez.