Salut lumea clubford

. Este prima data când scriu aici si cu aceasta ocazie as vrea sa aduc multumiri clubford. Asta pentru ca m- a ajutat sa-mi cumpăr prima mea mașina adevarata (asta se întâmpla in 2008). Toate informațiile pe care le-am găsit atunci la voi ( deși nu eram membru) m-au convins sa aleg Ford. Oscilam atunci între VW Passat si Ford Mondeo. Am ales Mondeo si cred cu tarie ca am făcut cea mai buna alegere. Am ales atunci un Ford Mondeo tddi, 2.0 L, 115 CP ,destul de bine dotat ( ii lipseste doar climatronic-ul),si 125.000 Km la bord.EXCELENTA mașina . In 5 ani nu cred ca a adunat 2 săptămîni de service. Acum are 288.000 Km. Dar au trecut ceva ani peste ea si am hotărât ca trebuie înlocuită . Zic : ,,O vând, mai pun ceva bani peste si îmi iau ceva de 2-3 ani vechime" . Surpriza. Mai mult de 3200 € nu mi-a oferit nimeni si in condițiile date am hotărât sa o cedez gratis lui tata. Acum eu dispun cam de 6000 €. La banii astia pot lua un alt Mondeo de prin 2006 insa ador Focus-ul model 2008 Facelift

. Știu ca sunt clase diferite , ca Mondeo este mai mare, ca... . Acum nu mai am nevoie chiar de atât de mult spațiu ( mi-au crescut fetitele,nu mai car după mine caruciorul,premergatorul,etc.). Astept si de aceasta data tot de la voi o sugestie. Multam.