Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

zgarietura pe spoileru` spate..

23 Oct 2007, 16:33

tocmai am vazut ca mi-a zgariat careva spoilerul din spate, pe la mijloc sub numar. Sunt 2 zgarieturi, la ambele e usor crapata vopseaua... Se poate vopsi doar acel loc sau retusa cumva sau trebuie sa vopsesc tot spoileru`?

23 Oct 2007, 19:34

Raspuns tip RADIO Erevan: Da.

Pune si tu niscai poze sa ne dam cu parerea ;)

23 Oct 2007, 19:50

o sa incerc sa pun, acum e tare jegoasa masina, dar am sa curat acel loc :( sunt f suparat, e a 3 a oara cand mi-o accidenteaza altcineva...

23 Oct 2007, 20:32

Daca nu exista riscul sa iti sara vopseaua mai departe, eu zic sa o lasi asa si sa astepti o lovitura (zgaraietura) mai serioasa. Investitia nu cred ca merita. La inceput te va racai pe creier ca ai masina zgaraiata, dar cu timpul te vei obisnui.

Esti deja la a 3-a vopsire si nu esti singur pe sosea. In mod invariabil se va gasi cineva neindemanatic sa se mai propteasca in masina ta. Probabil va cauta sa fie fidel legilor lui Murphy, proptindu-se in zonele proaspat reparate...

La o spalare facuta de "je", masinii mele i s-a exfoliat vopseaua pe o suprafata de cca 4cm patrati pe mijlocul usii soferului. Se vedea ca dracu: o pata alba, relativ ovala, cu un motz intr-o parte, inclinata la 30 de grade, pe o usa de culoare albastru metalizat. Cand am auzit ca vopsirea ma costa minim 4-4,5 milioane, am creat din autocolant un model si am lipit autocolant, astfel incat sa protejez zona de rugina. Cost: zero. Am atasat pozele ca sa vezi cum arata inainte "buba" si cum arata masina dupa colare (este poza pe care am facut simularea de colare, dar arata exact ca in imagine).

Astea e sfatul meu, tu alegi.

PS: Mai exista si un soi de creioane cu vopsea (arata ca niste markere). In anumite conditii se poate repara problema si cu aceste creioane. Le gasesti la cei ce vand piese pe forum (ForCar etc.)
Fişiere ataşate
PICT0466a.jpg
(105.56 KiB) Descărcat de 325 ori
PICT0467a.jpg
(45.38 KiB) Descărcat de 327 ori
fiesta colata.jpg
(146.93 KiB) Descărcat de 327 ori

23 Oct 2007, 22:34

super faina, mihai... :D
seamana cu o trecere de pietoni... :D :D 8)

24 Oct 2007, 00:45

Nu-i zi ma asa ca cine stie cine se gaseste sa treaca peste ea. Si poate poarta si pantofi cu toc si sa te tii atunci ca i-o face sita.

24 Oct 2007, 01:51

Decat sa dau minim 4 mil. ca sa acopar o pata alba in forma de gainatz, mai bine merg cu o "zebra" albastra :p

24 Oct 2007, 09:05

$1 scrie:$2ecat sa dau minim 4 mil. ca sa acopar o pata alba in forma de gainatz, mai bine merg cu o "zebra" albastra :p

stai linistit , e superfaina ! oricum daca te intreaba cineva ce-i cu "zebra " ii zice ca asta e ultimul "strigat" in materie de Fieste si ca ai avut noroc ca l-ai prins ca extraoptiune la service ! :wink:

24 Oct 2007, 13:38

super ideea :D
ma gindesc sa le fac si eu ceva la spoilerele mel k amandoua sunt jupuite

24 Oct 2007, 21:09

Wellcome to the club Dane...si a mea are magnet la soferi buni...

26 Oct 2007, 03:43

:))
momentan nu ma alarmez, ca dupa ploile ce au fost, nu am mai spalat-o si nu am vazut cat e de tragica situatia :) sper sa nu ma speriu cand o vad curata... atunci poate ma impacientez mai tare :) o sa pun poze, e doar usor zgariat spoiler-ul.
Mihai, mersi de sfat...eu sigur o confund cu trecerea de pieton cand o vad :P unde ai gasit sticker-ul?

26 Oct 2007, 12:14

casco ceva? cred ca ar fi varianta cea mai ieftina....si mai putin plictisitoare...dar depinde de tine...poti chiar sa il inlocuiesti caci cind ai gasit-o in parcare lovita (cu ciocanul peste un pres de cauciuc - intr-o curte unde nu te vad vecinii) era deja spart si cine stie ce camioneta a fost pe acolo...

mai mult nu spun ca ma prinde comisia de supraveghere a asigurarilor

30 Oct 2007, 03:23

@danmatyas: Stickerul (dungile) le-am facut eu, si tot eu le-am lipit, ajutat de un prieten.

30 Oct 2007, 13:57

nu am casco :) cum ai facut stickeru ?
Răspunde