Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

cod validare forcar

24 Oct 2007, 12:40

Cum pot sa intru si eu pe forcar sa vad catalogul de piese ca am vazut ca-mi trebuie un cod de validare si nush ce tre sa fac. am trimis si eu mesaj unui consilier vanzari pt a intra si eu in posesia unui cod de acces dar nu mi-a raspuns pana acum nimeni.
deci: cum pot intra si eu in posesia unui cod???

24 Oct 2007, 12:48

Catalogul ala e doar pt re-selleri...nu dau la oricine codul ala.

24 Oct 2007, 12:57

Mi-au dat mie unul, dar nu stiu exact ce sa fac cu el ...
Daca intereseaza pe cineva, PM .....

24 Oct 2007, 13:12

si atunci nu inteleg tre sa ma duc neaparat pana la ei ca sa vad ce au?
de ce nu pun pe site un catalog pt toata lumea?

24 Oct 2007, 13:18

poti suna sau poti intreba in sectiunea Vanzari, au acolo un topic si raspund destul de repede.

24 Oct 2007, 13:45

$1 scrie:$2i atunci nu inteleg tre sa ma duc neaparat pana la ei ca sa vad ce au?
de ce nu pun pe site un catalog pt toata lumea?

Nu te gandi ca este chiar un magazin... Multe dintre piese se comanda si mi se pare mult mai usor sa le dau VIN-ul masinii si ei sa-mi spuna ce PN de piesa imi trebuie, cand vine si cat costa decat sa am acces intr-o baza de date cu PN unde nu stiu ce vreau, nu stiu cat costa (reducerea pentru forumisti nu apare acolo) si nu stiu care sunt conditiile de comanda.

24 Oct 2007, 14:36

Daca reusiti sa cautati piese sa-mi spuneti si mie cum ...

24 Oct 2007, 14:47

$1 scrie:$2aca reusiti sa cautati piese sa-mi spuneti si mie cum ...

Intri in sectiunea de vanzari si postezi in topicul lor ce vrei si VIN-ul masinii. Iti va raspunde pe PM un consultant cu toate detaliile.

24 Oct 2007, 15:01

Magazinul de piese auto nu este supermarket. Intrebi ce ai nevoie si ti se va raspunde. Posibil sa fie pe stoc, posibil sa trebuiasca sa se faca comanda.

24 Oct 2007, 15:03

Exact, si sunt atat de multe variante incat de multe ori fara VIN (doar cu anul de fabricatie de ex.) nu va fi o reusita sigura...
De aceea este bine sa-i lasi pe ei sa caute ce ai nevoie.

24 Oct 2007, 16:24

Off topic: eu i-am lasat pe ei sa caute, le-am dat VIN-ul si mi-au spus ca programul le returneaza 2 piese diferite, la fel mi-au spus si cei de la colina.. ca cica tre` sa ma duc la un mecanic sa-mi dea planetara jos sa vad ce-mi trebe.. deci nici metoda asta asta nu e 100%
On topic: @matei.virgil eu am incercat cu codul de la tine insa nu pot cauta piese in catalog decat dupa cod produs.. deci nu poti face nimic fara un microcat sau autodata ceva...

26 Oct 2007, 01:05

vreau si eu daca se poate codul de acticare. PM
Răspunde