Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Alegere masina...

16 Feb 2006, 01:33

Prietena mea vrea sa isi ia o masina....si e cam nehotarata intre Peugeot 206, 107 si Ford Fiesta
Toate pe benzina, 206 si fiesta sunt de 1.4 si 107 are motorul de 1.0L. Toate noi :)
Peugeotul 107 nu depaseste 10.000E 206 si fiesta sunt la 12 - 13.000E

Voi ce parere aveti?

16 Feb 2006, 02:30

107-le e in alta clasa decat 206-le sau Fiesta. La ford, echivalentul lui 107 este KA-ul.

Daca motorul de 1L de la 107 n-o deranjeaza, vezi daca nu cumva ar fi multumita si cu cel de 1.25 de la fiesta; cu cateva pachete de optiuni bine alese, ar putea obtine un pret rezonabil.

16 Feb 2006, 10:49

Pentru o domnisoara pana in 35 de ani e f bun Peugeotul fiindca e mic 107 vb + ca e shucar rau
Daca doamna are peste 35 atunci o Fiesta
Probleme sunt si de o parte si de alta de genul in 206 Xline ploua adik intra apa pe la ghedere, la Fiesta zdranganesc plasticele samd
Macar la Ford ne ai pe noi :D

16 Feb 2006, 11:03

Cum zicea si Smiley, 107-le este in alta clasa (si sa fiu sincer intotdeauna am considerat-o masina de femeie ... dar aduce trust motors asa ceva in .ro ? )
Intre 206 si Fiesta , desi amandoua urla de plasticaraie as alege Fiesta-ul ... Am mers cu ambele masini ( 206 hdi si fiesta pe benzina) si din punct de vedere al confortului si tinutei de drum pot spune ca Fiesta este net superioara , desi am impresia ca e putin mai scumpa(nu stiu ce oferte sunt acum insa la pretul de lista fara reduceri , etc Fiesta e mai scumpa).
Daca ar fi sa aleg eu , as merge pe Fiesta insa ea va trebui sa aleaga si sa mearga pe cea care o "coafeaza" mai bine :)

16 Feb 2006, 11:46

La clasa mica si mai ales la benzinare recomand cu toata caldura Yaris, care tocmai s-a innoit.Jucaria mi se pare imbatabila in clasa ei,iar fiabilitatea Toyota e pe primu loc in lume. Nu sunt un fan al masinilor asiatice, dar nu trebuie deloc ignoranta alternativa japoneza. Good luck :thumbsup:
Răspunde