Datorita faptului ca stau in Titan am si eu cateva ceva de zis referitor la viitoarea salbatica aventura a lui cristi prin jungla din bucuresti
1. la aeroport la baneasa e o parcare speciala, dar e cu plata. s-ar putea sa gasesti loc prin zona , dar nu in parcarea aia ca nu merita dpdv financiar la cat o sa o lasi acolo.
2. adi, tu parca cunosteai mai bine bucurestiul. pai daca vine dinspre A2, practic intra in titan, ce sa mai caute pana in timpuri noi ?
3. locuri gasesti si in titan... dar depinde si de ora/zona. in jurul parcului Cuza/IOR tocmai s-au facut multe locuri de parcare. Din cate stiu astea mai noi n-au apucat sa le inchirieze ca parcari de resedinta. Atentie insa sa n-o lase mult acolo unde inca se mai lucreaza, la astfaltare, borduri...
4. 330 de la Piata Presei libere te aduce direct in titan unde are capatul. la Piata are celalalt capat deci poti sa prinzi loc pe scaun. de asemenea cum s-a mai spus de undeva din zona vine si 335 care continua pe acelasi traseu pana in titan. dar cu o conditie: sa iei un ziar la tine sa ai ce citi pe drum , ca pe stefan cel mare se lucreaza si risti sa-ti blestemi zilele.
5. cu masina mica pina in titan: cel mai sigur drum ca sa nu te ratacesti ar fi prin Stefan cel mare/mihai bravu dar, iarasi.... daca ai timp la dispozitie. As putea sa-ti indic un traseu care in functie si de ora la care vii poti sa-l parcurgi relativ repede, fara multa aglomeratie. Doar ca e mai pe stradute. Alta varianta: daca nu e aglomeratie pe centura si ai putea ajunge la A2, ar fi f bine.
6. Alta varianta e cu metroul. Doar ca in functie si de ora s-ar putea sa blestemi si acolo aglomeratia.
7.concluzie : cine te-a pus sa vii in bucuresti ?
8.daca crezi ca s-ar putea sa ai nevoie de ajutor cand ajungi in bucuresti (te ratacesti sa zicem) , poti sa-ti dau pe pm nr meu de mobil.
@oana : nu e aglomerat dimineata pe fundeni ? eu stiam ca nu, dar sormea zice altceva si tind s-o cred, pt ca acum se lucreaza pe colentina si am patit-o si eu cand am stat la o coada la un semafor, taman sambata, unde inainte nici in zilele de lucru nu stateam atata.
Eu in traficul din bucuresti sunt ca pestele in apa, bine se mai intampla rar sa mai fac si eu niste prostii, chit ca majoritatea sunt fara urmari. Totusi urasc sa stau blocat in ambuteiaj, pt ca dracusorul din mine e neastamparat, si ma mai enerveaza uneori dimineata cand ma grabesc la servici, aia mai lenti care incurca traficul