ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
21 Noi 2007, 00:40
fratilor nu mai incepeti niste discutii discutate si rasdiscutate... in functie de nevoi si gusturi si buzunar... ca daca aveam bani dupa pofta inimii nu cred ca in loc de mondeo ST sau focus ST sau alta nebunie care ne face sa simtim ca traim ne-am lua TDCI sau TDDI
21 Noi 2007, 00:53
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar nu cred ca poate cineva sa zica despre diesel ca este mai rafinat sau mai liniar in functionare decat benzina.
Cum eu merg cam 13-15000 km/an nu am nici cel mai mic regret ca am benzina, chiar daca "dieselul este mult peste benzina".
Si pentru iubitorii de benzina iata vesti bune:
http://www.informatiiauto.ro/diesotto-m ... d1436.html
21 Noi 2007, 11:12
Mitul ar fi ca diesel-ul. Am citit niste studii si parerile erau impartite. Treaba e ca cine sta sa se gandeasca la chestia asta? Are cineva de gand sa tina masina pana face 1 milion de km?
21 Noi 2007, 13:48
un mic comentariu pro diesel.....
de ce nu se sunt fabricate camioanele pe benzina? de ce un camion duce si 1.5 mil de KM si inca merge??? Pentru ca ruleaza la turatii mult mult mai scazute ca benzina, din care rezulta uzura mai mica, din care rezulta viata mai lunga.
21 Noi 2007, 19:09
pai nu au!

dar discutia e despre motoarele diesel si motoarele benzinare in general!
21 Noi 2007, 19:43
Cam toate autocamioanele noi au turbina si injectie common rail sau pompa-duza.
21 Noi 2007, 19:59
Mecanismul motor da. Alimentarea nu cred. Motorina - la fel ca autoturismele.
23 Noi 2007, 10:54
...
Ultima oară modificat de
NFS pe 30 Noi 2007, 20:15, modificat de 2 ori în total.