ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
19 Feb 2014, 00:00
Pentru cei interesati, tinand cont ca transportul pana in Romania la majoritatea e gratuit, merita macar sa aruncati o privire pe cele de mai jos:
Butoane A/C Focus:
1 sau
2Protectii pedaleIluminare contactBavete noroiDecoratiuni manere interioretc
19 Feb 2014, 10:21
Au lucruri interesante dar nu stiu unde ai vazut ca pentru majoritatea produselor este gratuit ca eu sub 33$ nu am vazut la niciun produs.
19 Feb 2014, 10:51
Livrare gratis:

Celelalte link'uri puse de mine au, intr'adevar, 3.88 - 4.52$ livrarea
Nusht ce apare la tine, dar la mine asa vad...
23 Feb 2014, 12:07
Mi se pare destul de ok ca aspect, oricum mai bine decat s'ar putea adapta diverse alte modele de DRL de pe piata. Nu prea inteleg ce e cu mufa aia, despre care ei zic ca se conecteaza direct la instalatia masinii ... o fi oare sa poti inlocui aprinderea proiectoarelor cu aprinderea DRL'urilor?
23 Feb 2014, 14:36
Asa scrie ca se conecteaza direct la cablajul de la proiectoare si se aprinde odata cu proiectoarele,dar eu nu vreau asa.M-am mai uitat si am gasit altele care au si cablaj si controler si le poti monta sa functioneze exact ca un DRL. Uite astea
http://www.aliexpress.com/item/5-pcs-Os ... 21799.htmlLa astea pare diferita un pic banda aia cu leduri,e mai bine incadrata si parca arata un pic mai bine.
24 Feb 2014, 11:34
La primul model se pare ca se pot monta si proiectoarele, insa la al doilea se vede clar ca acel cerc e sectionat.