Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

am nevoie de o rampa

21 Noi 2007, 15:23

salut , cunoasteti pe cineva sau undeva o rampa unde sa fac si eu schimbul de ulei? trebuie sa fac schimbul neaparat si nu am cum sa ma bag sub masina , la un service nu vreau sa apelez. va raman dator

21 Noi 2007, 15:30

ai cel putin 2 variante:
1--la poligon
2--rezolvi treaba cu 2 cricuri
:)
zic si eu :lol:

21 Noi 2007, 17:18

Stiu eu una prin Gurbanesti, pe langa Lehliu, la vreo 70 km de Bucuresti, e o rampa in mijlocul pustietatii unde toti "satenii" isi fac schimbul de ulei si nu numai. :D

21 Noi 2007, 17:21

off , nu e o idee rea cum nici ideea mea nu e rea , m-am gandit sa o leg cu o funie si sa o ridic pe un scripete , cred ca merge nu?:)

21 Noi 2007, 17:22

$1 scrie:$22--rezolvi treaba cu 2 cricuri

E periculos asa, nu recomand !!!

21 Noi 2007, 17:24

Si eu zic la fel. Mai bine la rampa.

21 Noi 2007, 17:43

" 2--rezolvi treaba cu 2 cricuri " si eu tot la asta m-am referit cand am spus "off , nu e o idee rea cum nici ideea mea nu e rea , m-am gandit sa o leg cu o funie si sa o ridic pe un scripete , cred ca merge nu?" asa este ar fii f periculos si cred ca nici nu ar curge tot uleiul , din cate stiu trebuie sa fie in plan drept. voi unde schimbati uleiul? cat m-ar costa manopera aveti idee?

21 Noi 2007, 17:46

Nu inteleg de ce nu te duci la un atelier? Le dai la aia 10 lei sa te lase sa iti faci treaba... eventual le dai 30 de lei sa faca ei treaba :)

21 Noi 2007, 17:46

pai o lasi jos!

21 Noi 2007, 17:50

Pe mine m-a costat 200.000 de lei vechi la un atelier langa o vulcanizare. Si eu sunt genul sa mesteresc singur, dar decat sa raman strivit de masina, sau sa ma tavalesc pe frigul asta...

21 Noi 2007, 18:16

$1 scrie:$2quot; 2--rezolvi treaba cu 2 cricuri " si eu tot la asta m-am referit cand am spus "off , nu e o idee rea cum nici ideea mea nu e rea , m-am gandit sa o leg cu o funie si sa o ridic pe un scripete , cred ca merge nu?" asa este ar fii f periculos si cred ca nici nu ar curge tot uleiul , din cate stiu trebuie sa fie in plan drept. voi unde schimbati uleiul? cat m-ar costa manopera aveti idee?

eu am fost la astia: http://www.fordparts.ro/service.php

au service-ul destul de aproape de magazin, cica au si consumabile ford originale la preturi bune (eu am luat de la Forcar, nu de la ei), m-a costat vreo 32 ron schimbat ulei+filtru de ulei. sunt pozitionati destul de central, au tot ce le trebuie acolo (elevator, chei, etc)

21 Noi 2007, 18:28

am incercat sa sun la 2 numere de pe site-ul lor si este greseala , poate nu mai au sediul acolo

21 Noi 2007, 18:45

Eu am ridicat-o numai pe o parte cand am schimbat ulei+filtru .

21 Noi 2007, 18:53

incearca la 021.337.44.06 (e unul din numerele de la contact) , pe asta vad ca l-am pastrat eu in telefon
sigur au sediul acolo, eu am facut schimbul de ulei acum o luna. pentru chestii nu prea pretentioase(gen schimb ulei si filtre) sunt ok, la treburi mai delicate (gen distributie) n-as prea avea incredere in ei

21 Noi 2007, 19:02

cat dai pe o rampa?

21 Noi 2007, 19:05

ai de vanzare sau de inchiriat?

22 Noi 2007, 01:11

Un alt service ok ai aici:

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=7903

22 Noi 2007, 01:47

asta de care zici tu arata mult mai profi decat ala la care am fost eu :) Aia aveau un elevator si spatiu pentru 2, poate 3 masini in service. Erau doar 2 angajati.

principalul lor avantaj, pentru mine, e ca sunt aproape si au preturi decente.

22 Noi 2007, 01:58

$1 scrie:$2tiu eu una prin Gurbanesti, pe langa Lehliu, la vreo 70 km de Bucuresti, e o rampa in mijlocul pustietatii unde toti "satenii" isi fac schimbul de ulei si nu numai. :D

Tare de tot...Dar e la intrarea in Cotofanca, cum intri pe dreapta, vis-a-vis de cimitir...

04 Dec 2007, 13:32

$1 scrie:$2at dai pe o rampa?

@marilyn.m ai tu rampa? as avea si eu f putin nevoie de una, imi atarna un scut pe sub masina si n-as vrea sa merg in service doar pt atat..

04 Dec 2007, 13:51

am rezolvat am schimbat uleiul si toate consumabilele , dar totusi nu are nimeni o rampa ca este extrem de folositoare , nu putem sa ne intelegem sa punem mana de la mana sa luam o rampa , si sa o folosim de cate ori avem nevoie mai ales pentru schimb ulei , cat poate fii de scumpa ?ce ziceti?
Răspunde