Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Reparare parbriz ciobit

21 Noi 2007, 20:56

Va salut cu respect pe totzi. Sunt nou in acest club si am o intrebare pt voi. Am cumparat de 2 zile un focus 1.4 trend berlina si ....a doua zi am constatat k are parbrizul 2 "urme de pietricele". Asa e cand cumperi masina seara,... nu vezi defectele decat a doua zi :(( . urmele nu sunt mari ( cat unghia ) dar ma dor. Cum pot sa fac sa le inlatur? Am auzit k se poate repara geamul, sau in cel mai rau caz sa-l schimb. Ma intereseaza undeva mai convenabil si repede si in Buc.Cum credeti k e mai bine sa fac? Ms pt rasp.
Respecte.

21 Noi 2007, 21:14

sal.si eu am avut aceeasi problema dar din neglijenta nu am fost sa sudez parbrizul si acum stau cu el fisurat.nu stiu unde in buc.poti suda parbrizul dar la cost stiu ca in braila de unde sunt eu te ajunge undeva la 50 lei,sudura.bafta

21 Noi 2007, 21:20

Daca fisurile sunt vechi nu mai ai ce face.

21 Noi 2007, 21:23

Expert Detailing. Suna si vezi.

21 Noi 2007, 21:40

Nu ai nici o sansa sa mai repari ceva, ca sa sudezi parbrizul trebuie sa mergi imediat ce apare fisura la o firma care se ocupa cu asa ceva. Daca ai intarziat deja 1 zi e prea tarziu...

21 Noi 2007, 21:53

Am modificat eu titlul, nu era sugestiv deloc.

21 Noi 2007, 22:13

ms all. mai astept si alte pareri.

21 Noi 2007, 23:08

Discutia continua aici: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=7345

asta se inchide.
Subiect închis