ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
07 Apr 2014, 15:00
Salut,
Am inteles ca in reteaua ford exista posibilitatea remedierii urmelor lasate de grindina fara a revopsi masina. Am studiat pe net problema si se pare ca se numeste PDR (paintless dent removal sau repair). Pe mine ma intereseaza sa scot niste urme din astea de pe masina si vreau sa stiu si parerea voastra (a incercat cineva tehnica, e pe bune da rezultate sau tot la chit si revopsire se ajunge si daca se poate... unde imi recomandati sa merg dat fiind faptul ca in suceava nu e reprezentanta ford).
Am gasit pe forum un subiect din 2008, dar nu m-am lamurit de acolo. Are 6 ani si... poate s-au mai schimbat lucrurile intre timp.
Astept cu interes parerile voastre.
08 Apr 2014, 15:32
Incearca sa gasesti prin google oameni care fac asa ceva, sigur vor lucra mai bine si mai ieftin decat la reprezentanta. Iar daca e vb de o lucrare mai ampla, poate'ai noroc si il convingi pe respectivul sa faca el deplasarea in Sv
08 Apr 2014, 19:03
Se rezolva doar infundaturi mici si nu pe muchii unde ar sari vopseaua .Functie de complexitate , manopera poate ajunge la pretul unei revopsiri . Sunt ateliere in Bucresti si Cluj , posibil sa fie si in Iasi.
18 Apr 2014, 10:48
Eu am apelat la tehnica asta in urma unei furtuni cu grindina mare.
A iesit aproape perfect. Spun aproape pentru ca in bataia soarelui se mai zaresc 2-3 denivelari, dar pe care altcineva in afara de mine nu le-ar observa.
Conditia este ca elementul de reparat sa aiba vopseaua originala. Altfel, in timpul procesului o sa sara stratul 2 de vopsea si nu faci nicio treaba.
Eu am fost la un service in Otopeni, langa Tiriac Auto.
Devizul a fost foarte mare (peste costul unei vopsiri integrale)...nu spun cat pentru ca va demoralizez, dar a intrat pe casco.
Din ce m-am informat, daca platesti din buzunar costurile sunt rezonabile.
LE: Apropo de reteaua Ford...acum 2 ani cand am avut eu problema de mai sus, la service-urile la care am sunat mi-au dat drept varianta chit + revopsire, nici vorba de PDR. Ba mai mult, s-au aratat foarte circumspecti fata de tehnica asta. Dar poate ca s-au mai schimbat lucrurile de atunci.