ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
24 Noi 2007, 21:27
L-am vazut in trafic, incepand de la arcul de triumf a luat-o spre podul Grant. L-am pierdut pe drum, dar pe pod il vad pe unu cu skoda oprit si din fata lui apare unu care incepe sa ii care pumni prin geam si ii dadea cu piciorul in masina. Asta cu skoda demareaza si in fata lui, ce masina era oprita? Evident ca acest focus ST. poate posesorul e pe forum, si poate sa ne povesteasca ce s-a intamplat.
24 Noi 2007, 21:31
Foarte tare faza. Asteptam faptasul, sa dea cu subsemnatul.
24 Noi 2007, 21:40
eu n-am inteles mare lucru....cine a batut pe cine?!?!? ce vina avea Focusul ST?!?!?
24 Noi 2007, 21:50
Lipsa examenului psihologic la acordarea carnetului.
24 Noi 2007, 22:07
$1 scrie:$2u n-am inteles mare lucru....cine a batut pe cine?!?!? ce vina avea Focusul ST?!?!?

soferul focusului l-a batut pe ala din skoda. nici eu nu stiu ce s-a intamplat, i-am gasit opriti pe pod. tocmai din acest motiv intrebam...
24 Noi 2007, 23:00
trebuia sa sari sa il ajutzi...noi forumistii ne ajutam unii pe ceilalti la nevoie
25 Noi 2007, 01:36

clar!!! eventual trebuia sa il busesc din spate sa fiu sigur ca nu pleaca de acolo

)
25 Noi 2007, 20:11
In orice padure sunt uscaciuni.
26 Noi 2007, 13:18
Si daca e printre noi si daca nu, tot un dobitoc e. Nu mi se pare normal sa te iei la bataie cu altul pt. ca ti-a taiat fata sau ca era sa intre in tine sau chiar a intrat in tine. Poate oi fi eu mai pasnic ...
26 Noi 2007, 13:24
Chiar nu e normal. Si pe mine era sa ma indoaie un rrom fiindca nu l-am lasat si pe el sa intre pe drumul cu prioritate. eu aveam vreo 50 la ora si nu aveam cum sa opresc sa intre el si am claxonat. La semafor se da jos nervos si incepe. Ce mm claxonezi ma, nu vezi ca vroiam sa intru. Eu nici geamul nu l-am deschis ca poate ma scotea pe geam afara

. Nu de alta dar erau vreo 50 kg diferenta dintre noi. A scuipat pe parbriz si a plecat. Dar era cu o gagica tot ca el si a vrut sa ii arate ce musculus e el.
26 Noi 2007, 13:26
$1 scrie:$2rebuia sa sari sa il ajutzi...noi forumistii ne ajutam unii pe ceilalti la nevoie

pai din ce a povestit stdanm parea sa se descurce foarte bine....
26 Noi 2007, 13:28
Unde sunt 2 puterea creste
26 Noi 2007, 13:29
Acum depinde si cat de grav a comis-o. Daca a fost neatent, mai trec cu vederea.
In general sunt calm, dar ma apind usor!
26 Noi 2007, 13:50
Ia zi, sub care din scaune tii bata ?
26 Noi 2007, 14:18
Unii tin bata sub scaun ca sa se proteje de altii, eu nu o tin ca sa ii protojez pe altii de mine
Glumesc, ma limitez in a-i injura de pe scaunul soferului daca ma enerveaza . Niciodata nu m-am dat jos (nici talia nu prea ma avantajeaza

).. O data m-am intors dupa unu, i-am dat flashuri si claxoane si mi-am continuat drumul (unu care s-a gandit ca ar fi ok sa se franeze in mijlocul drumului ca sa intoarca; noroc ca l-am putut ocoli prin dreapta, pe zona de parcare...). Si dupa aia mi-a parut rau
26 Noi 2007, 14:38
Eu nu sunt de acord cu violenta de niciun fel. Chiar multe din acele injuraturi pot degenera in lucruri foarte nasoale. Cat despre a te da jos din masina, a da cu pumnii si picioarele in masina omului sau chiar in om, cu toate ca poate a gresit, mi se pare un comportament de urangutani. Ia sa fie si la noi o lege, sa dai mii de euro din buzunar pentru astfel de gesturi sa vezi cum s-ar calmea aceste gorile.
26 Noi 2007, 14:40
cine stie ce a facut omu ala cu octava...poate s-a luat de familia lui....atunci se accepta orice......
26 Noi 2007, 14:58
draci orice ar face nu merita,in general ma multumesc sa injur si daca am ocazia ma bag in fata lui si il sicanez un pic,sau trec foarte aproape cu oglinda de el(de vreo 2 ori chiar le-am dat oglinda peste cap dar aia ma enervasera foarte rau

)
26 Noi 2007, 21:11
si eu am patit ceva de genu (pe post de victima), si iesise unu tigan, (mai tarziu am aflat ca era arab de origine turca), care mi-a dat cu pumnul in parbriz si in geamul din spate. i-am facut poza la masina, m-am dus la politie, i-am facut reclamatie (c greu ca nu vroia politistul), s-a deschis dosar, l-au identificat, si i-au dat amenda pt tulburarea linistii publice. m-au intrebat dak vreau sa il dau in judecata sau sa ma opresc aici, si mi-a fost suficient ca am vazut ca a ajuns si ala la politie si a dat cu subsemnatul.
26 Noi 2007, 21:22
Pai asa trebuie sa le faci...la noi la romanica inca mai ne bazam pe legea pumnului si sa ne facem singuri dreptate.
26 Noi 2007, 22:22
Hehe, eu era sa iau bataie de la un politist pentru un loc de parcare pe teren proprietate publica, in spatele blocului.
LE: Nu era de la Rutiera.
27 Noi 2007, 00:16
am vazut si eu un caz similar dar mia fain. Un tip s-a luat de altul. Nu mai tin monte motivul dar stiu ca nu avea dreptate. Celalt nu riposta dar asta s-a aprins si mai tare si incepea sa devina chiar agresiv. Tipul celalat a scos atunci legitimatia de SRI, lasand sa se vada si pistolul din dotare.....imaginati-va cum a inghitit in gol celalt....
no comment
27 Noi 2007, 00:21
Ce tare

exact ca-n filme
27 Noi 2007, 01:10
Cred ca pana la urma iau si eu la bataie pe unu din cei care de o sapt incoa parcheaza in nestire pe locul de resedinta inchiriat de sor-mea la primarie
Cine are un 4x4 sa ma ajute sa remorchez cativa m pana in alee cativa d-astia poate se satura ?