Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Votati marca FORD !!

25 Noi 2007, 15:50

Tocmai am vazut la emisiunea AutoMobile de pe NationalTV ca impreuna cu revista AutoMondial (cred ca tot ei sunt) au facut un mini-site de votare a masinii, respectiv marcii anului. :D http://www.masinanr1.ro/

In emisiune a multumit si forumurilor kia si honda pentru participare si pentru faptul ca si-au indemnat membrii sa voteze. :D

Ar trebui sa ne facem si noi cunoscuta prezenta prin votul de acolo. Asa ca bagati si votati (ce marca si masina preferati :D) ! Aveti voie cate un vot pe zi la fiecare categorie.

La masina, e cam un model per marca, iar Noul Mondeo merita un vot!

P.S. Campurile de acolo sun optionale (scrie si in dreapta).
Ultima oară modificat de toxicristi pe 15 Dec 2007, 21:42, modificat 1 dată în total.

25 Noi 2007, 15:52

Frati Fordisti, coreenii vor sa ne domine!!! Forumistii Kia si-au votat masina ca sa castige! Ne lasam condusi de ochii oblici?? Sau aratam lumii ca suntem uniti si Noul Mondeo merita sa fie Masina Nr 1?? Si, desigur, firma FORD! Hai, la vot, ca doar nu o sa ne bata Kia!!!
Ultima oară modificat de VIPER pe 25 Noi 2007, 15:57, modificat 1 dată în total.

25 Noi 2007, 15:54

eu am fost primu :p care a votat Ford si New Mondeo

25 Noi 2007, 16:37

azi am vazut si eu si ma gandeam sa deskid un topic :D

25 Noi 2007, 16:43

done!

25 Noi 2007, 17:13

si eu am votat. ar trebui sa ne mobilizam si sa castigam teren...

25 Noi 2007, 17:23

VOTATI ! Dar sa stiti ca oricum rezultatele sunt contrafacute deoarece se poate vota si fara inregistrare! Sa le fie rusine celor care au dorit ca rezultatele sa arate cam asa! De unde si pana unde BMW pe primul loc la marci? Doar daca si nepotul meu ar putea vota, iar el are doar 10 ani! Ca atat a auzit si el, "ai BMW, esti bengos(??!!)!

25 Noi 2007, 17:23

mda...suntem cam in urma...nu pot sa cred k au votat honda atat de mult si bmw

25 Noi 2007, 18:09

Mondeo de pe 5 e pe 4 acuma :D Si Ford e pe 7. Si, desigur, voturi multe la Mondeo fac sa scada celelalte voturi la celelalte masini :D
Ultima oară modificat de VIPER pe 25 Noi 2007, 18:09, modificat 1 dată în total.

25 Noi 2007, 18:09

pai, cei fara ip fixe pot vota decate ori vreau ei. eu am votat deja de 3 ori, si mai bag...

25 Noi 2007, 18:23

done

25 Noi 2007, 18:38

VOTAT !

...azi e zi electorala completa (am facut si un drum pana la sectia de votare pt referendum)...

Ford Mondeo a ajuns pe locul 3...marca Ford la general e pe 16...

25 Noi 2007, 18:49

votat si eu

25 Noi 2007, 18:59

votat

25 Noi 2007, 19:01

Ford este pe 4 (5.4%), Mondeo este pe 4 (9,1%). Puteti folosi si http://anonymouse.org/anonwww.html pentru un vot in plus ;)

25 Noi 2007, 19:07

votat

25 Noi 2007, 19:09

Da intradevar, se poate vota cam usor, dar pe de cealalta parte userii normali (exceptie facand forumistii diferitelor marci) probabil ca ar fi abandonat ideea de a vota cand observa ca trebuie sa isi faca cont.

De altfel, orice astfel de sistem de vots e poate frauda (online sau nu).

La data primului anunt, acum 3 ore, Ford era pe la 2.8% si acum e 5.5% . Oare de ce? :twisted:

In orice caz, cica "sectia de votare" este deschisa pana in februarie...asa ca e timp!

P.S. la referendumul nu se poate si vota on-line? :D

25 Noi 2007, 19:17

$1 scrie:$2uteti folosi si http://anonymouse.org/anonwww.html pentru un vot in plus ;)

Incercat, mie nu mi-a iesit, a recunoscut IP, dar si asa ii suspectez de vrajeala, ori asta inseamna ca forumul "ochilor oblici" s-a mobilizat" mai bine?!

25 Noi 2007, 19:23

Cred ca inseamna ca altcineva a votat folosind aceeasi metoda (cel care a dat linku :D ). Banuiesc ca aloca o gama de IP-uri , iar daca ai noroc sa prinzi unu cu care s-a votat, atunci normal ca nu merge.

25 Noi 2007, 19:25

e foarte simplu.
1. un singur vot pe zi, repetat zilnic de fiecare user
2. un mic spam pe lista de mess in care iti rogi prietenii sa dea un vot

faceti voi calculele :D

25 Noi 2007, 19:27

$1 scrie:$2red ca inseamna ca altcineva a votat folosind aceeasi metoda (cel care a dat linku :D ). Banuiesc ca aloca o gama de IP-uri , iar daca ai noroc sa prinzi unu cu care s-a votat, atunci normal ca nu merge.

Si tu s-ar putea sa ai dreptate ... vorba bancului! Insa cei drept e drept! "Ford is the Best and nothing else matters ..."

25 Noi 2007, 19:31

$1 scrie:$2 foarte simplu.
faceti voi calculele :D

Si ce castigam??? Noi stim DEJA ce inseamna FORD, "ei" nu stiu ce pierd daca nu aleg Marca si aleg Pretul!
PS Oricum o idee buna ... "Invingatorului nu-i cere nimeni socoteala" cica a zis :twisted: Adolf Hitler

25 Noi 2007, 19:48

nu usnt fanatic si nici nu cred ca o sa devin, spre deosebire de "infocatii suporteri de pe statioane" noi cred ca avem un IQ ceva mai ridicat.

nu e cazul nici sa denigram coreeni sau pe altii, in fod nu prea poti compara mere cu pere.

am ford stiu ce inseamna ford si sunt foarte multumit.
in curand o sa vina si un ceed, si o sa vad ce inseamna si kia, pana la urma sunt si ar trebuii cu totii sa fim deschisi oricarei alegeri.

25 Noi 2007, 19:49

$1 scrie:$2Banuiesc ca aloca o gama de IP-uri , iar daca ai noroc sa prinzi unu cu care s-a votat, atunci normal ca nu merge.

ok ... atunci sa aducem artileria grea!
http://atat.ro/page.php?62
Ultima oară modificat de Kugarth pe 25 Noi 2007, 20:11, modificat 1 dată în total.

25 Noi 2007, 19:55

$1 scrie:$2u usnt fanatic si nici nu cred ca o sa devin, spre deosebire de "infocatii suporteri de pe statioane" noi cred ca avem un IQ ceva mai ridicat.

nu e cazul nici sa denigram coreeni sau pe altii, in fod nu prea poti compara mere cu pere.

am ford stiu ce inseamna ford si sunt foarte multumit.
in curand o sa vina si un ceed, si o sa vad ce inseamna si kia, pana la urma sunt si ar trebuii cu totii sa fim deschisi oricarei alegeri.

Uhmm .... dupa cum poti observa, postul respectiv a fost scris cu o clara doza de umor. Lumea e prea serioasa zilele astea......

25 Noi 2007, 20:06

$1 scrie:$2u e cazul nici sa denigram coreeni sau pe altii, in fod nu prea poti compara mere cu pere.

De aici vine superioritatea (spun eu!) membrilor acestui forum! :wink: Din respectarea dreptului la opinie si la alegere! Un NU hotarat fanatismului si mai ales VIOLENTEI! Chiar si pe stadioane, sau poate dimpotriva .... :!:
Respect deosebit ... celui de linga mine, indiferent de orientare! (Poate vrea sa o ia la stanga, la dreapta ... :lol: )

25 Noi 2007, 20:20

votat....azi toata ziua, cu asta m-am ocupat... :)

25 Noi 2007, 20:23

creca oferta bogata la cee`d a facut-o masina anului + 7 ani garantie :shock: votat:mondeo&ford :D

25 Noi 2007, 20:32

http://atat.ro/page.php?62
si ca sa va fie mai usor:
http://www.masinanr1.ro/select.php?masina=3
http://www.masinanr1.ro/marci_select.php
mondeo a ajuns la 10,4%
ford la 6,3%

25 Noi 2007, 20:52

am votat shi eu. ford avea la ora 6 00 - 6,4%
Răspunde