Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Cum se naste misoginismul--poveste reala

27 Noi 2007, 23:46

Salutare,
Sa va povestesc ce mi s-a intamplat acum !
ok....
Trebuie sa spun ca pana acum, nu aveam nimic cu femeile la volan!
Din contr, mama soacra e o soferita foarte buna, nevasta la fel!
Pana aici nimic rau!
Acum 20 min m ajuns acasa de la aeroport. Am fost sa imi iau nevasta!
Nu a fost sa fie, zborul de la roma a fost anulat!
BUN, platesc taxa(4 ore ca deh nu au anuntat din timp), si ma urc in masina!
In parcarea de la aeroport mergeam cu 5 Km la ora, sa ma duc sa ies pe la bariere! Cum mergeam eu spre bariera, din fata tasneste o masina cu spatele, dand sa iasa!
Am franat brusc, masina nimic!
Am evitat la cativa cm dezastrul! Claxone nervos si masina opreste!
Coboara o tipa pe la 30 ani, tipand la mine: Ce faci nemernicule, nu dai prioritate?

:shock:
AM RAMAS MUT!--adica tot eu eram cel vinovat!

BUN
O injur birjareste pe tipa, imi aprind o tigara si plec! Stau la colana pe cele 2 poduri ba intr-a-ntaia, ba cu a 2-a!
Trec si de asta
Ajung la Herastraum merg pe acel drum pietruit nenorocit, si o iau in giratoriu, pe banda a doiua, spre Victorie!
Cand sa indrept volanul (iesem din giratoriu), de pe banda 1 o rapandula cu telefonul la ureche venea spre mine!
Franez brusc, claxonez nervos, cel din spatelemeu la fel, taratura a oprit la nici 20 cm de mine!
Deschide geamul, lasa tel jos si zice :SCUZE
Ma sunt eu prost sau ce?
Aprind alta tigara nervos, injurand pe politistii care trec toate cazaturile la examen pt o bucata de p..... sau 150Esi plec mai departe!
Pe la magazimul Vctoria, nu va zic ALTA TIPA CU TEL LA URECHE se misca cand pe o banda cand pe alta, mai mai sa ma streaga cu masina deh, o mana era ocupata
Am injurat, claxonat, si accelerat!
Acum am ajuns cu bine acasa!
Slava Domnului!
Dar va intreb pe voi, CUM SA NU DEVII MISOGIN?

27 Noi 2007, 23:50

bine ai venit in club:))

27 Noi 2007, 23:52

O stii p-aia cu indicatorul de prioritate de dreapta ?

27 Noi 2007, 23:54

SUNT MUT DE UIMIRE!
ma,sunt unele PROASTE RAU!
isi iau permisul apoi sunt accidente umblatoare!

27 Noi 2007, 23:58

Mai bine iti zicea sotia daca s-a imbarcat sau nu la ora programata :D

Si nu cred ca e anormal sa fi misogin, in termeni strict rutieri si in limitele bunului-simt (daca cumva nu sunt in antiteza :D ). Sunt si soferite "misogine" :D .

28 Noi 2007, 00:08

mah, da 3 in 2 ore?
e posibil?

28 Noi 2007, 00:10

nu e vb de misoginism... e vb ca femeile (cu cateva exceptii) nu le au cu masinile... nici cu condusul, nici cu mecanica, nici cu orientarea in spatiu... am primit si eu replica "ca eu aveam prioritate"(spusa de o ea)... si la 5 metri mai in spate avea triunghiul cu varful in jos... ah, ca sa nu mai amintesc de linkul ala catre pagina aia de forum unde discuta alea cum se deschide capota, sau ca oglinda din dreapta e pt soferyl din dreapta...

28 Noi 2007, 00:12

tare asta cu accidente umblatoare.

28 Noi 2007, 00:41

eu zic să te bucuri că ai prins numai 3 în 2 ore...... gîndeşte-te că în fiecare zi sînt tot mai multe... :) iar cantitatea de inteligenţă de pe străzi rămîne constantă, ca să parafrazez un domn mai celebru decît mine... :D

28 Noi 2007, 00:44

mai, daca nu eram atent eu, o puneam de 3 ori!
puii mei!
iar taratura din parcarea aeroprtului, ....imi venea sa o dau capul de capota, apoi sa o pin cu capul sub roata si sa dau inainte-inapoi

28 Noi 2007, 01:17

asta tot de pe forum o stiu da e mult prea tare sa o ratez acum:El:de ce nu a-ti folosit frana de motor domnisoara?....ca este polei si poate asa nu m-ati fi tamponat.Ea:as fi folosit-o, da chiar nu stiu unde e maneta pt frana de motor....... :lol: trist dar adevarat...aveti mare grija

28 Noi 2007, 01:19

cred ca ar fi avut ceva efect sa iti stapanesti nervii, sa te dai joi, si sa ii explici frumos, ca unei idioate, "don'soara, prioritatea se acorda etc.".
ma gandesc ca i-ar fi sarit ei tzandara cand ar fi vazut ca te porti cu ea ca si cu un copil care habar nu are de viata lui... dar asta cu conditia sa iti stapanesti nervii... si sa nu dai cu masina peste ea :D

28 Noi 2007, 01:30

Intrebare de la fosta mea: De unde stii cat trebuie sa invarti volanul cand iei curba?

Raspunsul pe care i l-am dat: Asta se simte, nu se stie.

PS: Am aflat ca a terminat scoala de soferi de curand si urmeaza sa isi dea examenul. Dupa ce isi ia carnetul o sa ii pun si eu aceeasi intrebare. Sunt curios ce imi raspunde.

28 Noi 2007, 01:41

$1 scrie:$2red ca ar fi avut ceva efect sa iti stapanesti nervii, sa te dai joi, si sa ii explici frumos, ca unei idioate, "don'soara, prioritatea se acorda etc.".
ma gandesc ca i-ar fi sarit ei tzandara cand ar fi vazut ca te porti cu ea ca si cu un copil care habar nu are de viata lui... dar asta cu conditia sa iti stapanesti nervii... si sa nu dai cu masina peste ea :D

tu asa i fi facut?
nu prea cred :x

28 Noi 2007, 02:06

Am observat ca aproximativ 90 % din soferitze nu te lasa sa te bagi in fata lor (chiar daca se uita la tine ...sau ii ceri voie...sau esti pe un drum ce se ingusteaza si esti mai in fata decat ea SAMD).
Sunt o gramada de cretini in trafic (ce injura fmeile la volan aproape fara motiv ...si probabil d'asta nu prea lasa nici ele).
Am patit si eu cateva faze nasoae cu soferitze.... astea 2 nu prea o sa le uit.
1. Am fost lovit de o tanti care avea cedeaza trecerea +ca veneam din dreapta ei si ea iesea dintr-o straduta mica cu sens unic in alta mai mare cu dublusens.... a oprit, s-a uitat la mine ...si in dreptul meu a plecat cu scartz de roti direct in usile mele.... m-a facut mucishori...si mi-a spus "imi cer scuze....atzi patit ceva...nu v-am vazut".
2. Plec de la semafor pe verde (mergeam inainte) ...din sens opus o mizti vroia sa faca stanga....a tras de volan direct spre mine....eu claxon+faruri+deschis geam si ...."tantiiiiiii nu imi dai si mie prioritate de dreapta ???" Raspunsul ei "uitate mai pe unde mergi...ooooof".
Incerc sa nu ma mai enervez in trafic pt ca nu aduce nimic bun (cand faceam distributie in oras+tara ... ajunsesem sa o iau razna ...batai...bate...cutite..flegme etc).
Bafta si prudenta maxima....suntem inconjurati de prosti, proaste, inconstienti si m..sti.

28 Noi 2007, 02:53

am condus mult in bucuresti si prin tara dar si in afara tarii...
am intalnit in trafic fel si fel de oameni
in afara parca se respecta mai mult legislatia si partenerii de trafic...

orice padure are si uscaturi... dar la noi s-a defrisat cam mult :D

28 Noi 2007, 04:56

ca in bucuresti pe la noi nu e nici unde....se apropie parisul de bucuresti...dar ei totusi sunt mai civilizati...legea junglei pe la noi

28 Noi 2007, 09:28

Misto subiect!!!
xdocx ai avut noroc. Pe mine m-a lovit. Tot asa, a iesit din parcare cu zapada pe luneta si a dat in mine. A iesit din masina si a inceput sa strige la mine ca "ce cautam eu acolo". Norocul ei a fost ca eram cu dacia, care fiind ciocanita pe toate partile (numai de femei) nu prea am mai dat importanta la o aripa indoita.
Acum ma grabesc, mai tarziu o sa va povestesc cum era sa ma omoare alta tipa.

28 Noi 2007, 11:40

Si, dupa cum am promis....sa va povestesc.
Vin acasa dinspre Piatra Neamt pe E85, in apropiere de Focsani, mergeam eu cu daciuta mea la drum intins, aveam cam cu 100 km/h. Deodata iese din camp o dacie si taie toata ÅŸoseaua sa se incadreze pe banda mea de mers. De franat nu mai aveam timp, m-am bagat cat mai in marginea soselei sa pot trece pe langa ea. Cu noroc am reusit sa evit santul, insa a apucat sa-mi indoaie aripa stanga-spate la masina. Trag pe dreapta si trece glont pe langa mine. Plec din nou dupa ea si in prima localitate ma bag in fata ei si reusesc sa o opresc. Se da jos din masina si ma intreaba mirata "ce s-a intamplat?".
-Cum dracu femeie, nu ai vazut ca m-ai lovit?
-eu? unde?
-Uite, aici, ii arat aripa. Ma duc si ma masina ei si ii arat semnalul spart si vopseaua mea rosie pe coltul spoilerului ei.
Incepe sa se scuze ca nu si-a dat seama si ma intreaba cum sa o rezolvam. Eram putin grabit si i-am propus sa-mi dea 1 milion pt. reparatie si in felul asta va scapa si ea de amenda si permis suspendat.
Ea... 1 milion!? nu face toata masina ta atat!!! Nu are cum sa-mi ia carnetul, hai la politie, ca tu vrei sa te imbogatesti pe spatele meu.
Mergem frumos la postul de politie, vorbim cu seful de post sa cheme un echipaj de la rutiera. Dupa cca 20 min, apare masina de politie, explicam noi cum a stat treaba si baietii calmi ne da formularele de declaratii sa le completam. Tipa a fost de nota 10, a completat tot exact cum s-a intamplat, cu mentiunea ca vina imi apartine ca circulam prea repede. Nu avea habar ca va lasa carnetul acolo. Pe baza declaratiilor, politistul intocmeste procesul verbal si cand termina ii inmaneaza tipei dovada si ii explica cum sta treaba cu carnetul suspendat. A inceput spectacolul. S-a pus tipa pe un plans ca-ti era mai mare mila de ea. Intreba politistii daca se poate anula procesul verbal si sa-mi dea mie 2 milioane (mai mult decat ii propusesem) pt. reparatia masinii. Politistii, calmi i-au spus ca nu au cum si nici nu vor sa auda asemenea cuvinte de la ea. S-a pus tipa disperata pe sunat la "prieteni" sa mai salveze ceva. Le suna si politistilor telefonul, iar acestia explica celui care a intervenit ca nu mai are cum sa revina, ca procesul verbal si dovada de circulatie sunt completate si semnate. Vazand tipa ca nu mai are cale de intoarcere, isterica a inceput sa ma injure, sa ma amentinte ca nu o sa mai trec pe acolo fara sa patesc ceva. I-am explicat ca daca nu vrea sa complice lucrurile, sa oprim la un xerox sa-mi dea copie dupa asigurare. De data asta m-a ascultat, a facut dupa cum i-am propus, dar plangand in hohote si injurandu-ma cu pofta.
Cam asta a fost episodul, eu zic ca si-a meritat pedeapsa si ma bucur ca a refuzat prima propunere a mea.

28 Noi 2007, 12:10

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2red ca ar fi avut ceva efect sa iti stapanesti nervii, sa te dai joi, si sa ii explici frumos, ca unei idioate, "don'soara, prioritatea se acorda etc.".

tu asa i fi facut?
nu prea cred :x

sincer nu.... as fi injurat-o si as fi spurcat-o pana la a 5-a spetza... cred ca faceam spume la gura... mentionasem mai sus "cu conditia sa iti stapanesti nervii"
eu stiu clar ca nu as fi reusit

28 Noi 2007, 12:17

HAHAHAHAHHAHAHAA

28 Noi 2007, 12:22

da...cam asa e razvan.....eu ma mir ca nu ai luat`o de cap.....vorba unui coleg forumist....o dadeam cu dintii de bordura sa`mi fi atins mie masina si sa nu fi avut bunul simt macar sa opreasca....

28 Noi 2007, 12:27

repet: AU FOST 3 INCIDENTE(toate provocate de femei) in mai putin de 2 ore

28 Noi 2007, 12:31

Oh boy! Io zic sa facem putin discriminare si sa incuiem topicul pentru distinsele colege de forum. Nu de alta dar tocmai ati dat peste taticul misoginismului la volan si nu numai :twisted:

28 Noi 2007, 12:35

se poate inchide, dar macar sa mai citeasca si altii patania mea!
repet, pana aseara nu aveam nimic cu femeile la volan!
acum mi-am schimbat parerea!

28 Noi 2007, 12:39

Eh.. eu glumeam... vroaim doar sa subliniez faptul ca sunt un misogin fanatic.

28 Noi 2007, 12:42

de aseara si eu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
no more nice guy! :twisted: :twisted: :twisted:

28 Noi 2007, 12:51

O tipa mi-a zis de curand ca sunt un porc ordinar si ca mine gaseste la fiecare colt de strada. Ma recunoasteti? Mi-am facut autoportret. In prealabil eu ii trimisesem un mail in caractere Times New Roman de 72, in ciclam cu mesajul "no hai ia p***". Avand in vedere faptul ca lucreaza in open space si ca jumatate din colegi au vezut acel e-mail eu cred ca nu trebuia sa se supere. Pur si simplu nu a gustat gluma.
FiÅŸiere ataÅŸate
porcordinarlacoltdestrada.JPG
(20.82 KiB) Descărcat de 675 ori

28 Noi 2007, 12:52

Sa se inchida! Cu subiectul asta sa neglijam topicurile despre problemele masinutelor noastre. In plus, subiectul asta dezvoltat o sa ocupe tot spatiu pe server.

28 Noi 2007, 12:54

HAHAHAHAHHAHA
Officer, superb desen!
ca sa nu mai zic de mesajul subtil transmis cu delicatete!
Răspunde