Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Alt blocaj !!!

29 Noi 2007, 16:04

Ultima repetitie generala inainte de parada de 1 Decembrie blocheaza si astazi circulatia in Bucuresti pana la ora 13:00.

Circulatia va fi blocata in zona Arcului de Triumf din Capitala, de la Casa Presei Libere si pana in Piata Victoriei, si asta pentru ca 80 de blindate ale armatei stationeaza la aceasta ora pe banda din mijloc a soselei Kisseleff.

Politistii propun trei trasee ocolitoare: unul prin Bulevardul Aerogarii - strada N. Caramfil - bulevardul Aviatorilor, al doilea prin bulevardul Marasti - strada Alexandru Constantinescu - Piata Domenii si al treilea prin Bulevardul Marasti - bulevardul maresal Averescu - strada Turda - Podul Grant.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

29 Noi 2007, 17:28

stiam :P

29 Noi 2007, 17:40

Va mai mira?

29 Noi 2007, 17:44

$1 scrie:$2a mai mira?

NU! De fapt, cred ca in fiecare zi a anului e o "repetitie continua" pentru defilare... :evil: :evil: :evil:

29 Noi 2007, 17:50

In curand o sa inceapa sa placa lumii aglomeratia.
O poti vedea in multe feluri bune. Poti socializa in timp ce stai in coloana cu cei de langa tine.
Cand e blocata intersectia poti sa tragi un pui de somn. 15 minute gasesti oricand.
La fel poti sa iei masa in masina, ai muzica, scaune, caldura.

Eu unul cand plec la serviciu, ma echipez ca si cand as pleca in excursie. :) sandwichuri, tigari, suc, si motorina. Nu de alta da nu stii pe unde te prinde aglomeratia, si ramai blocat.

29 Noi 2007, 18:01

Da, dar cel mai mult ma enerveaza ca pana ajungi la destinatie, trebuie sa te mai usurezi (desi ai facut-o la plecare)... Si pana gasesti un loc, pt ca apoi sa intri din nou in trafic, te abtii si iti ies ochii din cap prin parbriz. :evil: Ma gandesc sa patentez ceva in genul unei plosti si care sa poata fi folosita in masina. Cred ca as face ceva bani cu asta, nu?

29 Noi 2007, 18:07

$1 scrie:$2a, dar cel mai mult ma enerveaza ca pana ajungi la destinatie, trebuie sa te mai usurezi (desi ai facut-o la plecare)... Si pana gasesti un loc, pt ca apoi sa intri din nou in trafic, te abtii si iti ies ochii din cap prin parbriz. :evil: Ma gandesc sa patentez ceva in genul unei plosti si care sa poata fi folosita in masina. Cred ca as face ceva bani cu asta, nu?

offtopic :D ... sa va zic cum face un amic de-al meu in situatia de fata. el este agent de vanzari pe teren deci toata ziua este in masina. Are in dotare in fircare zi un pahat gen KFC, MC'Donalds si cand vrea sa faca pipi :oops: isi pune laptopul in brate ca sa mascheze stiti voi ce, paharul intre picioare ... :oops:
Cand am auzit metoda am zis ca e clar dus cu pluta ... nu va recomand sa faceti asa ceva ... ma gandesc numai la mirosul din masina

ontopic; desi urasc cartierul Colentina, ma bucur ca lucrez acolo pt ca nu o sa fie niciodata cazul de blocare a unei strazi care m-ar putea incurca

29 Noi 2007, 18:15

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a, dar cel mai mult ma enerveaza ca pana ajungi la destinatie, trebuie sa te mai usurezi (desi ai facut-o la plecare)... Si pana gasesti un loc, pt ca apoi sa intri din nou in trafic, te abtii si iti ies ochii din cap prin parbriz. :evil: Ma gandesc sa patentez ceva in genul unei plosti si care sa poata fi folosita in masina. Cred ca as face ceva bani cu asta, nu?

offtopic :D ... sa va zic cum face un amic de-al meu in situatia de fata. el este agent de vanzari pe teren deci toata ziua este in masina. Are in dotare in fircare zi un pahat gen KFC, MC'Donalds si cand vrea sa faca pipi :oops: isi pune laptopul in brate ca sa mascheze stiti voi ce, paharul intre picioare ... :oops:
Cand am auzit metoda am zis ca e clar dus cu pluta ... nu va recomand sa faceti asa ceva ... ma gandesc numai la mirosul din masina

ontopic; desi urasc cartierul Colentina, ma bucur ca lucrez acolo pt ca nu o sa fie niciodata cazul de blocare a unei strazi care m-ar putea incurca

Partea asta o uitasem complet. Trebuie sa ma gandesc la o solutie. Chiar sunt curios ce fac astai de sunt soferi toata ziua.
Probabil folosesc cu mare incredere scarile de bloc. Ca la romania e ceva obisnuit acest miros prin scarile de bloc.

29 Noi 2007, 18:16

Bine ca nu e agenta de vanzari :D

29 Noi 2007, 18:17

COLENTINA ???????????? Exista Colentina in Braila? Ca de cartieru din Bucuresti nu poate fi vorba !!! Pai aici lucrez si eu si e mama blocajelor din Bucuresti. Ma rog, mai putin astazi dimineata, cand s-a circulat superok. Vad eu si la ora 18, la plecare.

29 Noi 2007, 18:19

$1 scrie:$2ine ca nu e agenta de vanzari :D

Pai tot cu paharu de la Mc, ca are si pai la el nu? :lol:

29 Noi 2007, 18:24

Mda, maine dimineata ma duc sa-mi iau jucaria inapoi, de undeva de pe bd-ul expozitiei. de acolo tre sa ajung la imgb in sud de tot. de fapt daca ajung pe calea victoriei n-ar trebui sa fie asa aglomerat pe urma(sper?).
Inainte o luam asa: la sofitel faceam dreapta pe marasti, continuam pe clucerului, si apoi pe docentilor stanga parca, si intram pe ultima jumatate a portiunii aleia de kiseleff.
No, acum sa vedem pe unde o iau... probabil pe averescu sau pe clucerului pana in mihalache si apoi mai departe pe mihalache spre sud... sper sa nu fie prea aglomerat acolo in sensul spre sud... :(

29 Noi 2007, 18:25

$1 scrie:$2OLENTINA ???????????? Exista Colentina in Braila? Ca de cartieru din Bucuresti nu poate fi vorba !!! Pai aici lucrez si eu si e mama blocajelor din Bucuresti. Ma rog, mai putin astazi dimineata, cand s-a circulat superok. Vad eu si la ora 18, la plecare.

locatia e BUCURESTI, stau in Bucuresti, dar m-am nascut in braila si am stat acolo pana la 19 ani cand am venit la facultate.
eu lucrez in incinta carrefour colentina, si merg pe fundeni, apoi pe stradutele care te scot fix in spate la carrefour, deci evit aglomeratia

29 Noi 2007, 18:41

Bine ca nu stai prin ghencea, 13 septembrie, sebastian. si ce strazi mai sunt pe ruta asta care nu are metrou. E dezastru.

Cand plec la 8 si ajung la 9 ( adica vieza medie in jur 7 km pe h) e miracol!!!
De obicei se merge in jur de 4-5km/h.
7 km in 90 de minute.

29 Noi 2007, 18:50

@Cornel maine nu cred ca va mai fi inchisa zona

29 Noi 2007, 19:03

fii serios... cum sa rateze sansa sa mai exerseze datul in spectacol pe socoteala noastra ?

29 Noi 2007, 19:24

da ma gandesc cum o fi dupa ce consumi cola sau pepsi si sa folosesti paharul in loc de WC ,sa pui capacul la loc cu paiul aferent si sa uiti complet de ce contine recipientul ...,don't want to know ...

29 Noi 2007, 19:27

Cum sa fie? Simplu! :)))

29 Noi 2007, 19:28

Te integrezi in absolut !!! :lol:

29 Noi 2007, 23:53

foarte tare.... :D :D
asta-i pt. babalaci ca noi, nu ? :D :D

29 Noi 2007, 23:57

$1 scrie:$2ine ca nu e agenta de vanzari :D

Pai tot cu paharu de la Mc, ca are si pai la el nu? :lol:

Sau, pentru agentele de vanzari, poate fi pantentat kit-ul pahar MC + palnie! Si bineinteles, laptop-ul de rigoare (desi ele pot folosi si poseta drept paravan)

Scuze :oops:
Ultima oară modificat de scor.pio pe 30 Noi 2007, 00:05, modificat 1 dată în total.

29 Noi 2007, 23:59

Am io la servici niste agente... sa le intreb ? :D Cred ca-mi iau o geanta in cap... :P
Ca un porc ordinar de la colt de strada ce sunt... :P

30 Noi 2007, 00:01

Nu, da poti sa le sugerezi ideea... :)

30 Noi 2007, 01:58

Discutia asta imi seamana a reclama mascata la Prostamol: "Ai observat ca X-ulescu merge prea des la toaleta?..." :mrgreen:

30 Noi 2007, 02:05

Nu ma, sa le intreb cum procedeaza ele...

30 Noi 2007, 11:01

nu incerca!!! poate iese cu spitalizare :twisted: :twisted:

30 Noi 2007, 14:32

Eu am prins blocajul de ieri, dar asta de nevoie si numai iesind din Bucuresti, dupa Otopeni. A durat mult sa ies, pentru ca am intuit eu ca blocheaza bulevardul chiar de la ora 11, dar la 10:30 era blocat deja si bulevardul Kiselef, si si toate arterele care se legau de el.

Astfel mi-am facut treaba, si m-am intors pe la ora 15:30 in Bucuresti.

Ma enerveaza intrarea in Bucuresti, iesirea a devenit chiar relativ lejera dupa ce treci de semaforul de la Baneasa, insa intrarea parca tot mai tare se sufoca. Oricum...cat timp se misca, e bine! :lol:

30 Noi 2007, 15:12

Mda, uite ca azi n-au mai blocat kiseleffu'

30 Noi 2007, 15:16

Sincer imi pare rau pentru voi.
Acum 3 zile a venit la mine un client care a facut 2 ore sa iasa din Bucuresti si inca 2 ore sa ajunga in Constanta :oops:

30 Noi 2007, 16:16

domnule tre sa recunosc ...,toata admiratia pt clientul tau ...,2h pana in CT ,,cumva avea FORD GT? :wink:
Răspunde