Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Chemare in service 2014- ceva informatii?

30 Iun 2014, 12:32

Buna ziua,
(Sper ca ma adresez in sectiunea potrivita )
Cam pe la inceputul lunii Iunie-2014 am primit o scrisoare oficiala din partea Ford Romania care ma informeaza sa ma prezint pentru o revizie a masinii in cel mai apropiat service Ford.
(Mentionez ca masina este un FF II din 2005...a cam trecut ceva vreme peste ea...)
Daca ma poate ajuta cineva si sa imi zica daca a mai primit o astfel de instiintare, daca a dat curs acestei chemari (despre ce problema tehnica este mai exact vorba)
Am sunat la Ford RO dar doamna de la relatii cu clientii- foarte draguta, din pacate, nu a putut sa ma ajute cu informatii tehnice mai specifice. Iar local-ok, sa zicem ca omul care stie despre ce este vorba e plecat in concediu :)
Asa ca orice informatie poate sa fie de ajutor.
Va multumesc mult

Re: Chemare in service 2014- ceva informatii?

30 Iun 2014, 12:58

pune un scan dupa scrisoare, sa vedem despre ce e vorba

30 Iun 2014, 13:12

Scrisoarea atasata ...sper sa reusesc
Fişiere ataşate
Ford2014.jpg

30 Iun 2014, 13:34

mda
nu zice despre ce e vorba, eu (cu FF2 benzina 2006) n-am primit nimic de genu asta
dar daca as primi, m-as duce si as vedea despre ce e vorba

30 Iun 2014, 13:35

Eu zic ca mai degraba e vorba de vreo incurcatura. N-am mai auzit de vreo rechemare pt o masina veche de 9 ani, eventual te pun un pic pe drumuri ca sa ajungi in service si sa iti prezinte cine stie ce oferte.

03 Iul 2014, 12:06

Catalin, suna si vorbeste la Ford si vezi despre ce este vorba.
Aflii in scurt timp "ce si cum" si iti dai seama daca este incurcatura sau nu.

BMW a facut chemare la Seria 5 de acum 10 ani pentru probleme la rezervor.
Răspunde