Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Nu recomand reprezentantele

16 Iul 2014, 19:28

Am un ford c max 1.6 tdci, aveam o problema la motor, se intrerupea in sarcina o secunda, aveai impresia ca se rup planeterele de la soc, am fost la colina din Popesti, mi sa instalat un soft mai nou, zic ei ca au refacut o conexiune la un cablu, am achitat 220 lei degeaba, problema nu sa rezolvat, am citit pe forum de Alexandru, l-am sunat, ma trimis pe sos Giurgiului la un service care aresi dezmembrari, mi sa inlocuit un regulator de presiune, cost 300 lei, problema rezolvata, deci m-am convins de reprezentante, niste amatori cu pretentii de profesionisti!

Re: Nu recomand reprezentantele

17 Iul 2014, 07:06

am crezut c a zici o noutate ;)

18 Iul 2014, 10:31

si eu la fel, am crezut ca zici ceva nou :)
la tembelii din popesti nu mai calc in veci de cand un gigel a confundat motorul 1.6tdci cu 1.6 benzina si a turnat ulei in el mult peste normal..

m-a luat si pe sus cu "asa arata programul de service, noi lucram dupa instructiuni precise"
nu l-am crezut si m-a dus in service sa-mi demostreze; rampa era inca goala, cu softul deschis la pozitia "cantitate ulei"
eu i-am aratat rubrica combustibil unde scria "benzina" si i-am spus ca motorul la masina mea merge cu motorina
a dat in balbaieli, a inceput sa treige la un alt individ de pe acolo cu "ghita, bah tu nu ai vazut ca asta e motor diesel??..."

ca sa fie treaba facuta, mi-au pus niste placute de frana dubioase de am ramas fara discuri in mai putin de 900km (si era sa zbor pe autostrada A1 direct in padure cand am franat sa feresc un caine)

nu mai vorbesc de cei 800 lei ceruti sa-mi faca inca o cheie...

22 Iul 2014, 11:21

Exista topcuri dedicate pentru aproape toate reprezentantele din Bucuresti si imprejurimi dar si pentru unele din tara.

viewforum.php?f=30

viewtopic.php?f=30&t=4620&p=1254352&hilit=popesti#p1254352

viewtopic.php?f=30&t=9671&p=216325&hilit=popesti#p216325
Subiect închis