Switch to full style
ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

GRUPA " IMPOSIBILA " - FOTBAL

02 Dec 2007, 17:13

Cred ca mai rau nici nu se putea !!

02 Dec 2007, 17:15

hahahhahahha acum l-am vazut si eu pe taica-miu cum se da cu capu' de masa :lol:

02 Dec 2007, 17:21

Uaaaaa, suntem cei mai norocosi din lume. Dupa ce ca
mergem la euro din an in pasti mai si dam de o grupa "faina"

Nu stiu daca sa plang sau sa rad acum. Cand am vazut la tv am ras de m-am prapadit dar acum.....

HAIDE ROMANIA!!!

02 Dec 2007, 18:09

las' ca-i bun asa... :D
iesim din grupa...batem Franta si Olanda si ne bat italienii si iesim... :wink:

02 Dec 2007, 18:28

si eu care vroiam sa pun bani deoparte sa merg la europene sa vad live. Sa sparg o caruta de bani sa vad cum facem 3 puncte cu Olanda , 1 cu Germania si 0 cu Italia.

02 Dec 2007, 19:59

nu stiu de voi dar daca puneam la pariuri echipele cu care va pica romania castigam potul cel mare

oricum daca suntem cu adevarat o echipa mare si jucam cu sufletul batem si brazilia

02 Dec 2007, 21:08

e bine sa fim optimisti si sa mergem cu gandul ca nu avem ce pierde (ca deh, la ce echiepe avem un grupa...) :mrgreen:

02 Dec 2007, 21:21

macar o sa vedem meciuri frumoase si n-o s-o furam de la papua noua guinee ca sint europene!

02 Dec 2007, 23:29

da... cadem de pe un (3) cal (cai) frumosi... cum s-ar spune...
dar se intra fara stres, chiar nu avem ce pierde...

03 Dec 2007, 00:37

pai eu spun ca am cazut cel mai bine si doar acum se va vedea adevarata valoarea a echipei nu in meciuri cu Bulgraia Belarus si Macedonia

eu prefer grupa asta in defavoarea unei grupe cu Austria Turcia Portugalia

in plus si TVR ul mass media si fabricile de bere vor avea de cistigat mult mai mult pentru ca meciurile vor avea audiente record

03 Dec 2007, 00:42

Lasa ca e bine. Parca vad ca daca am fi cazut cu nu-mai-stiu ce echipe si luam bataie si veneam acasa, toti injuram....asa..avem motive!!

03 Dec 2007, 11:31

...daca suntem buni batem pe oricine, nu trebuie sa ne milogim doar la grupe usoare...
...eu cred ca e mai bine ca avem o grupa grea, pentru ca astfel selectionerul si jucatorii vor pregati foarte atent meciurile, in timp ce adversarii nostri probabil ca nu ne vor da prea multa atentie, pentru a se putea concentra pe meciurile mai dificile...
...la Euro 2000 am avut parte tot de o "grupa a mortii", cu Anglia, Germania si Portugalia, din care plecam cu ultima sansa, si totusi am reusit sa ne calificam...vom trai si vom vedea...

03 Dec 2007, 12:17

E bine ca jucam sferturile, semifinala si finala fara sa fie nevoie sa iesim din grupe :P

03 Dec 2007, 12:32

da ce s-a intamplat? :)

03 Dec 2007, 12:36

$1 scrie:$2ahahhahahha acum l-am vazut si eu pe taica-miu cum se da cu capu' de masa :lol:

Sa inteleg ca doar pe tatal tau il afecteaza ? Daca da, atunci nu esti singur, suntem doi.... :D

03 Dec 2007, 13:33

cred ca 3...nici pe mine nu ma pasioneza...
Răspunde