Am mai văzut logica asta cu "tracţiunea" contra "propulsiei" vehiculată pe diverse forumuri, dar nu cred că-i neapărat corectă.
În primul rînd, după cum vedem
aici, termenul de "tracţiune" poate desemna atît o mişcare provocată prin tragere (cum spui tu), cît şi o deplasare a unui autovehicul în general, indiferent de modul în care se obţine (vezi partea a doua a definiţiei din DEX, precum şi definiţiile a treia şi a patra).
În al doilea rînd, după cum vedem
aici, definiţia termenului de "propulsie" nu specifică în nici un fel că s-ar referi exclusiv la împingere. Orice forţă care face un vehicul să înainteze, indiferent asupra cărei axe acţionează, este o forţă de propulsie.
Deci asocierea strictă, inflexibilă, a tracţiunii cu axa faţă şi a propulsiei cu axa spate mi se pare forţată.
Termenul de "tracţiune" este folosit în limbajul curent nu neapărat ca rezultat al acţiunii de tractare, ci cu sensul al doilea, de forţă care pune în mişcare un vehicul (sens care, conform DEX, nu este greşit). Similar cu "drive" din engleză. Dacă totuşi expresiile "tracţiune pe faţă" şi "tracţiune pe spate" nu-ţi plac, atunci am putea vorbi de "propulsie pe faţă" şi "propulsie pe spate", care conform DEX ar fi corecte.

Şi ce te faci cu maşinile 4x4? Dacă nu au tracţiune integrală (pentru că ar fi o contradicţie dacă tracţiunea nu s-ar putea referi decît la axa faţă), atunci ce au? Am putea spune "propulsie integrală", dar ar suna ciudat şi pretenţios.