de claudiuvuta » 23 Iul 2012, 08:05
Inainte de spune "DA!" sau a decide a merge la aceasta farsa/minciuna, denumita RE-FE-REN-DUM, puneti-va intrebarea: "De ce decizia alegatorilor, de la ultimul Referendum, la care s-a decis micsorarea numarului de parlamentari la 300, nu s-a pus in aplicare?". Atunci oamenii au spus "DA" reducerii numarului de lipitori din parlament. De ce nu o pun in aplicare? Nu am auzit pe nimeni la de la USL sa fie favorabil acestei decizii, iar acum trebuie sa mergem pentru a le da girul demiterii presedintelui? Suntem buni doar pentru a iesi la numar, pentru a face parte din 50%+1? Am facut parte din 50%+1 atunci cand am decis reducerea numarului de parlamentari la maxim 300. S-a tinut cont de votul meu? Raspuns: NU!
Si da. stimati fordisti, este un vot Basescu vs. Ponta&Antonescu. Nu sunt fan Basescu si il vroiam dat jos, insa cand am vazut de ce sunt in stare acesti doi sforari, care nici macar credibili nu sunt, am zis pas. Nu poti sa reprezinti in halul asta functia de prim-ministru, sa plagiezi 115 pagini si sa spui ca e ok ce ai facut. Un copil de clasa a patra isi putea da seama ca acea lucrare este pratic o copie a unei alte lucrari. Este o nesimtire ce a facut Ponta. Antonescu, pe de alta parte, l-a acuzat pe Basescu ca se implica in viata e partid si ca nu a stiut sa medieze intre fortele politice, tinand vadit partea PDL. Antonescu face mai mult decat Basescu, in calitate de presedinte interimar, prin participarile la mitinguri USL, in care indeamna oamenii sa voteze demiterea lui Basescu si facand campanie pentru USL. Se va face concomitent si un Referendum pentru demiterea presedintelui interimar?
Este un circ penibil. Vreti sa luati parte la asa ceva?